Hirdetés
Aktív témák
-
balkó
aktív tag
Up.
-
balkó
aktív tag
Sör?
-
balkó
aktív tag
Egy üveg pöpec bort ajánlok annak, aki megoldja a rejtélyt!
-
balkó
aktív tag
További ötletek??
-
makosrepas
tag
Nálam is egy grabbelésnél jött elő az ASPI hiba. Ugyanúgy voltam, mint Te: láttam a trackeket, de nem tudtam grabbelni. Gyanakodtam a Daemon Tools-ra, de végül az újabb verziójú VIA DMA vezérlő progi volt a felelős. De ha Neked nforce2 alaplapod van, akkor sajnos nem tudom a dolgot.
-
balkó
aktív tag
Kipróbáltam pár progit: Windows Media Player NEM olvassa, Sony MD cuccok sem, Winamp olvassa, Real Player és az EAC is.
A gond az, hogy nem CD-t szeretnék másolni, hanem felvenni a Minidisc-re (USB-n át), és az nagyon körülményes úgy, hogy először begrabbelem. -
makosrepas
tag
Nem teleíptettél fel IDE VIA Miniport Drivert. Nálam a 3.20b okozott ASPI hibát az audiograbbernél. Visszaraktam 3.14-est és minden rendben ment.
-
balkó
aktív tag
Az agyamra megy a dolog. WinXP, SCSI CD: nem olvassa a Windows Media Player, képtelen vagyok audio CD-t MD-re másolni, vagyis nem olvassa a Sonic Stage sem. Van valakinek valami ötlete, mitől lehet ez?
Aktív témák
- Filmvilág
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Facebook és Messenger
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Xiaomi Watch S4,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Akció! Dell Latitude 7200 2-in-1,12.3",FHD,i5-8365U,8GB,256GB SSD,WIN11,Tablet,LTE
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest