Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
nem kell felraknod linuxot, elég ha egy linux live cd-ről bootolsz be ( pl ubuntu) és egy USB-s külsü házba szerelve rádugod a nasbol kiszerelt belső vinyót, akkor látni fogod az admin, video, stb (nas(könyvtárakat, és tudsz róla másolni akár windows fájlrendszerű winchesterre is.
nálam is csak ugy működött hogy FAT16-re formáztam előtte (én g-parted -el) a pendrive-ot. bár elvileg FAT32-vel is működne, de én probáltam és gyakorlatban sosem sikerült
Nálam is fix IP-je van és nem nyitottam meg neki a routerben a DMZ-t csak minden port kapot portforwardot.. és müködik..
mindegy szerintem milyen potokat használhat még (elvileg) a nas. elég ha azokra adsz port forward-t amit Te használsz ezekből, te tudod mit akarsz használni.. minden más meg nem baj ha zárva van
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Interactive Brokers társalgó
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi