-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyaman
tag
válasz
#40993792 #4121 üzenetére
nyilván nem a telefon szpemmelt, viszont butuska fiú voltam és nem is nagyon érdekelt, hogy nem a gyári háttérkép van a telefonon első bekapcs után. Gondolom egy már kipróbált készüléket kaptam, amit teleszemetelt a korábbi nyomkodója - talán hagyott egy kis ajándékot is.
De azt nem tudom, hogy a factreset biztonságos alapállapotot teremt-e a következő szinkronizálásra.És persze az is lehet, hogy tök véletlen egybeesés, hogy a fiók feltörése a telefon első szinkronizációjának idejére esett.
-
petyaman
tag
Hali,
nos én azzal szívtam az előbb, hogy a frissen érkezett Grand X-em a google sync után egyből elkezdte teleszpemmelni a címlistámban található összes emailcímet. Ilyen esetben segít a factory reset, vagy mi a tököt csináljak?Persze adatkapcsolatot egyből megszakítottam és gmail jelszót változtattam. Alig akart visszaengedni a fiókomba...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest