- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Acer notebook topic
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
moriak
tag
válasz
gyuszmó #16177 üzenetére
Nekem a hibák közül egyedül az LS fagyás jelentkezett, de eleinte az se. a B06-os frissítéssel 2-3X jött elő. Említették itt már, hogy itthon 2 fajta szériát is kiadtak (szürke keretes), nekem az első van, de MAXIMÁLISAN meg vagyok elégedve vele! Lilulás sincs, nem tudom, hogy szerencsésnek mondhatom magam ezért, de szerintem sokkal sokkal több azoknak a felhasználóknak a száma akik meg vannak elégedve. Atom proci "atom". Minden telefonnal kell kompromisszumot kötnöd, de azért 1GB RAM és az Atom proci (bármennyire is teszt jelleggel adták ki) jó választás (ennyi pénzért)!
-
Mate
nagyúr
válasz
gyuszmó #16177 üzenetére
Attól függ mit akar az ember. Karácsony körül nagyon megérte szerintem. A gond ott van, hogy néhány hibát nem sikerül kijavítaniuk. Ha ez sikerül akkor már nem lesz olyan rossz a telefon, de még akkor is felmerül az a probléma, hogy T-nél nem csökken az ára és így egyre több konkurense lesz. Mérlegelnie kell mindenkinek, hogy megéri-e a rizikó. Amit nem szabad elfelejteni, hogy szinte kizárt frissebb android a telefonra. Még JB-se lesz rá, nem hogy későbbi 4.3 vagy 5.x.x verziók.
Ezen felül van még jó pár hiányossága a készüléknek, ahogyan a többinek is.
A fenti sorok a saját tapasztalataim alapján íródtak.
-
Mate
nagyúr
válasz
gyuszmó #16164 üzenetére
Gyakorlatilag 3 fő csoport van. 1. Nem lilásodó készülékek. 2. Kicsit lilásodó készülékek. 3. Használhatatlanul lilásodó készülékek.
Akinek nem lilásodik, vagy kicsit azok azt mondják, hogy nem zavaró hiba. Akinél járt már használhatatlanul lilásodó, az tudja, hogy erősebb fény hatására teljesen belilul a kijelző és nem lehet semmit látni.
Azt, hogy melyiket kapod jó kérdés. De nem ez a legnagyobb problémája a készüléknek.
Én azt tanácsolnám neked, hogy várj egy kicsit hátha jön frissítés a telefonhoz. Ha jön és megjavít mindent akkor tudom ajánlani a készüléket. Ha nem jön frissítés vagy nem javítja ki a hibákat akkor Nem ajánlott kategóriába raknám. Én is várok még 1-2 hetet, majd lecserélem. Érdemes használtan nézelődni, mert sokan szabadulnak tőle.
A fenti sorok a saját tapasztalataim alapján íródtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- Hálózatokról alaposan
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest