- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1016
csendes tag
válasz
moriak #15990 üzenetére
A biztonság nem csak a beállításokra vonatkozik, ha csúsztatáson van, úgyis elérne bárki bármit, így lényegtelen, de ha már kód/minta, akkor már biztos véded valamiért a telefont. Ha ilyenkor is le lehetne húzni, akkor már elérhetővé válna minden a telón, ergó semmi értelme nem lenne a védelemnek.
-
kerxy
őstag
válasz
moriak #15911 üzenetére
Valószínűleg nem, mert nem tudom mi az a HR...
Robbertho én mondjuk használom a facebookot telóról is, de csak kapcsolattartásra, nem nézegetem az üzenőfalat stb, úgyhogy először én is a facebook apptól váltam meg, és felraktam a facebook messengert, de az se nagyon vált be, szóval egy ideje nálam is a böngésző megoldása maradt...
-
formengil
tag
válasz
moriak #15060 üzenetére
Én egyszerre cseréltem a fülest, meg az USB kábelt. Mindkettőből gyárit kaptam vissza. A fülesnek örülök is, mert beszélgetésre tökéletes, jó hogy olyan pici a fülbedugós része, mert hosszú idő után sem nyomja a fülem. Adatkábelből már annyira nem örültem a gyárinak, mert már ez is kezd repedni.
-
Joshi
titán
Most mértem meg a Kindle Fire-t custom romos (3.0.31+ kernel, Android 4.1.2) és 7993 pontot kaptam ami több mint a képen látottak, szóval számít az oprendszer is.
Szvsz 10k-t ki lehetne hozni a Kindle-ből is ha mondjuk kelzsoca foglalkozna a témával.
Tényleg jó ez az Intel Atom de a lényeg hogy a hétköznapi használatban hogy teljesít. A ZTE Grand X In árcédulája mindenképpen pozitív, remélem januárra leesik ~40k-ra 2év hűséggel.
(#4627) TBG: ne akarj ebből a cpu-ból 2 magosat mert akkor külön táskában kellene vinned az akksit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged