Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coolmat
őstag
Szia!
Sajnos nálam is akad a kép videófelvételnél, illetve sima fényképezésnél is ha mozgatom a kamerát szintén akad az élőkép. Először én is azt hittem, hogy szoftveres hiba, de kipróbáltam más kameraprogrammal is ill. custom ROM-on is ugyanúgy jelen van a hiba. Érdekes módon gyér fényviszonyok mellett nem tapasztalható a jelenség. Azt is tudni kell, hogy egyszer már cseréltettem a telefont, az elsőnél nem volt még meg ez a hiba.
Majd kérlek jelezz vissza sikerült-e cseréltetned, mert ha igen, akkor én is bevállalok még egy cserét (meg ahogy olvastam már nem sokáig él ez a cseréljük a készüléket módszer a garanciánál).
Gabor777: Szerintem nincs köze a frissítéshez, már csak azért is, mert nekem gyári B04-en, NextV2-n és NextV2_A-n is ilyen, úgyhogy ez hardware hiba lesz.
#14272: Szerintem elég ritka hibáról van szó, mert nem nagyon emlékszem hogy más panaszkodott volna emiatt.
-
Mate
nagyúr
Inkább kedden menny be

Nekem frissítés óta egyetlen egy kezdőképernyő fagyás sem volt. Régivel eddigre lett volna már jó pár.
Régen mindig wifiszakadás+kezdőképernyő fagyás volt. Most csak a wifi dobódik el, ha nem nyúlok hozzá egy ideig, bár ez valószínűleg routert gond. Ahogy olvastam még iphone-on is van ilyen jelenség, illetve jó pár felső kategóriás készüléknél. Mindig a router volt a ludas. -
atillaahun
veterán
Most vagy én nem értem a kérdést, vagy te a mobilhálózatot.
De ha jól sejtem 2G-re akarsz fixen beállni, és akkor nem váltogat sehova (kivéve a pusztában, meg tanyán, mert ott lehet még a Tré-nek is van gprs-e edge helyett).
Szóval Mobilhálózatok, és azon belül bepipálod a csak 2G-t. -
Peter_Pan
tag
mivel ugyebár x86ra épül a teló, ezért van-e olyan lehetőség hogy pc-s programokat lehessen rá feltelepíteni?
Ha pc-s programok alatt windows alkalmazásokat értesz, akkor azokat nem lehet rá telepíteni.További kérdéseid tekintetében olvass vissza, igazán nem kell sokat. (DrCsernus bejegyzései)
(Ha minden beeső ember felteszi kérdéseit anélkül, hogy elolvasná akár csak az 1. hozzászólást is, akkor rövid idő alatt követhetetlenné válna a fórum.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kés topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)