-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Most kipróbáltam,hideginditás után nekem is 15-18 perc kellett amig megtalálta a jelet.
Net nélkűl, amig a lányok hógolyóztak én fagyoskodtam kezemben a telóval.
Miután megvolt újbóli keresésnél mér 15 másodperc elég volt neki.Ui: melyik progi offline is müködőképes?
Én még a finn telómon a gyárin kivűl a G.rmint használtam,mindkettőt szerettem, nekem megfeleltek.
-
atillaahun
veterán
-
miresz
veterán
Elég nagy baj,hogy csak szabad ég alatt,mert pl a Blade ami fele ennyibe kerül pillanatok alatt talál jelet a lakástól,az autón át a szabad égig. Itt nem a hozzá nem értésről van a szó,hanem a te okoskodásodról.
Érdekes nem csak nekem nem jó.Akkor ezek szerint csak te értesz hozzá? 
-
Elvileg de. Csak az eddigi tapasztalatok alapján a második mikrofon pont ott helyezkedik el, ahol egy picit rosszul tartva a telefont máris izgatja az ember füles a hallgatózó egységet. Tették volna a hátlapra a kamera mellé. A környezeti zajok onnan jönnek...Hülye szokásom, hogy a telefon kijelzőjét nem nyomom az arcomhoz (ekkor nem takarhatnám), mert az előzőben nem volt közelségérzékelő, és előfordult, hogy érdekes dolgok történtek, még beszéltem...Emiatt kissé érdekesen, a fülemnél a hangszóró, és a számtól kicsit távolabb az alja, így szoktam meg, nem is volt baj vele...
-
dReFiX
senior tag
Így hogy a grand x csúszkál itt a banánhéjakon ( hangszóró, rezgőmotor, rádió, 1-2 mp némaság ), így én is meggondolom megér e +30 ezer forintot....
csakhát T_s vagyok, ez meg telenor.... -
szponzor
senior tag
Nem megy fel minden governor-nál max-ra. A powersave-nél csak a minimális határon marad, a performance csak a max-on marad, a többi változik a min és a max között, legalábbis az általam eddig használt (igaz nem Intel-es) telefonoknál, tábláknál ez így volt. Továbbá a lépcsőt sem te szabályzod, hanem a kernel szerintem, a különböző governor-ok csak más ütemben, más algoritmus szerint növelik vagy csökkentik az értéket.
Ha van valaki, akinek működik a root és van kedve/ideje ilyennel szórakozni, akkor egy próbát megérne, hogy SetCPU-val állítja be az értéket, bár ezt valahol fájlban is be lehet írni. -
M0RGI
őstag
Nem vagyok másod regje senkinek.
Persze, biztos én vagyok a láma, mert a t-mobilnál hetekre bent fogták a telefonomat.
Egyértelmű... Aki ilyet állít az a láma, de nem kicsit.
Aztán jó lenne ha te is befejeznéd végre a személyeskedést. Innentől ilyen témájú hsz-ekre nem fogok reagálni. -
kelzsoca
félisten
Mondok jobbat, ha most a T azt mondja nyitott, lehet igazuk van, de lehet már a következő szállítmány zárt lesz, tehát lényegtelen ki-mit mondd, itt az anyacégen múlik sokminden.
Én még nem láttam nyitott bootloader-es Intel SoC-al szerelt készüléket, lehet a Grand X kivétel, de ne álmodozzunk.
-
kelzsoca
félisten
Igen sokat látlak errefelé, csak nem Grand X lesz a vége?

(#1698) ko9
Kapcsolatban vagyok a ZTE-vel, de a hazai képviselet nem sokat tud intézni, ez az anyacéghez tartozik, mellékesen a ZTE nem szereti kiadni még a kernel forrást sem, vagy ha kirakja egy régebbi beta, vagy nem frissített verziót pakol ki, szóval vannak itt hiányosságok (és akkor nagyon finoman fogalmaztam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Szólánc.
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és hogy lehet megtudni, hogy melyik lehet az?

Csináltam egy factory resetet, de nem segített rajta.... ez szervíz lesz... 
Minden jó. Normál mód, fastboot mód, debug. Minden oké. De nincs harmadok menüpontom. (Ubi 12.04 + Mate Shell)