Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_imre
tag
A panaszosok száma az itteni panaszosok számával egyenlő. Az a helyzet, hogy ennyi pénzért ennyit kapsz. Persze vannak gyerekbetegségei a rendszernek, de együtt lehet vele élni. Olvasgatok itt 1 db pixel hibáról, rossz zenelejátszásról, rossz fényképezésről, telefonálásnál hanghibáról, wifi gondról és a zárképernyő időleges fagyásáról.
Ezekből ismétlődő kb. az időleges fagyás. Ez nálam is volt, ha sokáig ment a teló. 2-3 naponta újraindítom és nem igazán jelentkezik. Persze, ha mégis, akkor a telefonfelvételt zavarja, de legfeljebb visszahívom a hívót. Ennyi.
Én bízok abban, hogy az újabb rom verziók megjavítják ezeket, netán Zsoca, Keeper, Ape és a többiek kitalálnak valamit.
A készülék nekem 50-be fájt, ezért tudtam, hogy mit és milyen minőséget kapok. Épp ezért vettem a fiamnak is, és a cégnél is ez lesz a policy. Nem aggódok, ha leesik, elázik stb., legfeljebb veszek egy másikat. Megjegyzem a bladet kompromisszumokkal két évig használtam, majd egy beosztott kapta meg, aki mai napig vigyorogva gyötri valamelyik Apeelme rommal.
(Ja kb. 10-12 állandó panaszos van itt, vagyis ennyi a hibás készülék. Persze semmi gond, csak a jövendő vevők/nem vevők ne vinnyogjanak emiatt. Igazából azt sem tudják miről van szó. Javaslom a téma végigolvasását az 1. hsz-től. Nagyon idegesítő tud lenni az, aki így kezdi: nem volt időm végigolvasni, mi a pálya...?)
Senkit nem akartam megbántani, előre is sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő