Hirdetés
- RAM topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Ilyen lett az Epomaker visszafogott árú billentyűzete
- E-book olvasók
- Apple asztali gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidricha
őstag
válasz
valikund
üzenetére
Így van, adatkapcsolat. Illetve csekkold le, hogy a hely szolgáltatások között a 2 középső (műhold, A-GPS) be legyen kapcsolva!
Persze hiába van adatkapcsolat engedve, ha a környéken meg nincs használható adat-képes lefedettség. Legalábbis szerintem nekem ilyen is volt egyszer!
-
madmike
őstag
-
válasz
valikund
üzenetére
Ez az úgynevezett aszimmetrikus kialakítás, nagyon kedvelem, de nagyon kevés gyártó használja. A rövid része a bal, a jobb részét pedig a nyakad körül, hátulról kell elvezeti, mint egy nyakláncot. Ha agybadugós fülest adtak volna mellé, örültem volna, de ez kiesik a fülemből. A kialakítás előnye, hogy csak egy oldalról megy vezeték, én ezt sokkal kényelmesebbnek találtam, nem akadt el, könnyű volt elvezetni. Anno a CX300as is ilyen volt, de szerettem...A gyári headset egyébként felvevőgombos, de hangtárcsázásra nem alkalmas, ha nincs hívás, mindig a zenelejátszó play/pause funkcióját látja el a gomb.
A hívás előtti másodperces szünet MINDENKINÉL fennáll? Például rizso, nektek a családban kettő is van, ahogy olvastam, mindkettőnél tapasztalható a jelenség?
Már nagyon úgy vagyok, hogy visszaküldöm, (szerintem a 3 napos cseréből kiestem már, szerdán délután hozta a futár), ezt csütörtökig megtehetem, és rendelek egy másikat. Egyszerűen imádom, mert semmi hibája, csak a hívásokkal kapcsolatos anomáliákat tapasztalom. Ami nagyon érdekes, hogy nem állandó egyik jelenség sem (csak a másodperc szünet)...
Oh, a videófelvétel nálam kicsit "remeg". Olvastam a digitális stabilizálásról. Hol lehet ezt állítani? A videónál csak felbontás lehetőség van...A kamerakezelő szoftvert kicsit jobban megcsinálhatták volna, hogy ne legyen ekkorra hely jobb oldalon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, de egyébként pl. sygic.