-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeg
őstag
válasz
Winchester95 #9505 üzenetére
Youtube lejátszás közben forgattam a készüléket, teljes képernyőre nagyításkor nem forgatta a videót, gondolom beállítás miatt. Viszont a teljes weboldalt forgatja a közben lejátszott 480p videóval együtt, kb. 1 másodperces késéssel. Ennél több késéssel forgatott a Moto Defy-m 1200-ra húzott procival, pedig ha van készülék ami minden alkalmazással kompatibilis(leszámítva a manapság kevés teljesítményét), akkor az a defy.
-
andyTM
őstag
válasz
Winchester95 #9505 üzenetére
- nekem lenne egy javaslatom: csinálj egy gyári visszaállítást - de ne pakolj vissza egyetlen utólagos appot -, és ha utána sem működik, írd le ide
"Én is gondoltam már erre de....most töröljek ki minden cuccot......" - nem, mentsd el a gyári helyreállítóval, és úgy bármikor visszarakhatod
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 10
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Little Nightmares III teszt
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest