Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
Keeperv85
üzenetére
Nekem is adódott jó pár anomália, de erős a gyanúm, hogy a visszaállítás miatt történt. Nálam azért messze nem ment olyan szépen mint ahogy páran írtátok. 2-3 programot kihagyott, többek között a billentyűzetet is, plusz a rendszerbeállításokat, meg egyéb programok beállításait is csak részben állította vissza ez a ZTE-s cucc.
Más szembetűnő hibával nem találkoztam még, esetleg privátban megírhatnád, hogy te mire gondolsz.
Egyébként az akkustatomban látszik, hogy már rendesen alukálgat a WiFi soha módban, viszont 1 fagyás történt ma délelőtt melóban (máskor jóval több), úgyhogy még nem teljes az öröm, de mintha valahogy mégis jobb volna a cucc.
Egyébként kérdezni is akartam, hogy a hungariandroid fórumon linkelt akksikijelzős képeket hogy kell előszedni a rom-ban? Tudod amikor mutatja hogy miből mennyit bírna még ki a telefon. Nekem simán az eddigi egyszerű akkustat van csak.

(#7704) heidricha
Neked volt/van az, hogy a GPS Test-ben sok műholdat lát a telefon, csak szürkén és nem akar csatlakozni hozzájuk? Vagy mikor sokat gondolkozik akkor egyáltalán nem is látja őket?
Csak az utóbbi az szerintem mindenképpen szerviz, az előbbivel, viszont érdemes lehet esetleg vacakolni. Idő-szinkronizálás ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Iphone X 64gb Space Grey független 100% akku
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha meg valami probléma adódik engem könnyen megtalálsz, ha már egy helyen lakunk