Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Csatlakozom. Én a korábbi telefonjaimon leginkább kényszerűségből használtam custom ROM-okat, kisebb részben teljesítmény/akkuidő/buheraszellem miatt, nagyobb részben azért, hogy ki tudjam terjeszteni a tárhelyet, mert szűkös volt.
Most van hely, nekem nagyon elegendő teljesítmény is (nem vagyok egy hatalmas gémer), egyelőre élvezem a stock android stabilitását. A root mondjuk nem rossz, leginkább Titanium Backup meg AdFree miatt
Majd biztosan eljutok egy idő után oda, hogy igényem lesz rá, de egyelőre nagyon jó így. Addigra meg talán lesz valami mókolt rom is.Apropó AdFree - valahol azt írták egy cikkben/blogban, hogy jobban merül az akku, ha van AdFree a gépen, mivel az eszköz folyamatosan próbálja lekérni a reklámot, a próbálkozás meg jobban szívja az akkut. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Path of Exile (ARPG)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő