- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
keep2000
tag
válasz
Keeperv85 #2422 üzenetére
Csatlakozom. Én a korábbi telefonjaimon leginkább kényszerűségből használtam custom ROM-okat, kisebb részben teljesítmény/akkuidő/buheraszellem miatt, nagyobb részben azért, hogy ki tudjam terjeszteni a tárhelyet, mert szűkös volt.
Most van hely, nekem nagyon elegendő teljesítmény is (nem vagyok egy hatalmas gémer), egyelőre élvezem a stock android stabilitását. A root mondjuk nem rossz, leginkább Titanium Backup meg AdFree miatt
Majd biztosan eljutok egy idő után oda, hogy igényem lesz rá, de egyelőre nagyon jó így. Addigra meg talán lesz valami mókolt rom is.Apropó AdFree - valahol azt írták egy cikkben/blogban, hogy jobban merül az akku, ha van AdFree a gépen, mivel az eszköz folyamatosan próbálja lekérni a reklámot, a próbálkozás meg jobban szívja az akkut. Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest