Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Hirdetés
CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
Na jó, de eddig én nem találkoztam ezzel ilyen formában, így akár arra is lehetne gondolni, hogy manuálisan tudod állítani magadnak (ami ugye félig-meddig igaz is). Talán valamelyik kínai kütyünél láttam ilyet. De az is lehet, hogy ez ICS tulajdonság (nem tudom, a legutolsó droidomon még nem volt ICS).
Zsolt_72: igen? Én nem láttam
Keeperv85: zsír! Mondjuk ez sem rossz kép, mert itt még ZTE logó sincs az előlapon, viszont itt meg a kijelzőképet kellene cserélni a jelenlegire (már ha mindenki egyetért - nekem legalábbis jobban tetszik az első hsz-ben lévő képernyő)
toppet: ennyi, tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest