- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Így van, pont nálam is ez a helyzet!
Nekem sem változtak a felhasználói szokásaim, és már jó ideje küszködök ezzel a problémával én is.
Pedig több FR és a V3 is megvolt de semmi változás, még magára az aksira is gondoltam már, de akkor nem lenne ilyen magas az Android OS ill a kernel részaránya elvileg...
Pedig a V3 elég jól bírta még belakatkanul, nem tudom lehet megérne egy Factory Reset úgy hogy utána az appokat visszarakni de nem frissíteni semmi google cuccot, vagy inkább az összes google rendszer appnak eltávolítani a frissítését és utána restart, mit gondoltok?
-
heidricha
őstag
Volt azóta rengeteg Google app frissítés! Nem változtatott valami alapértelmezést?
Nálam a helymegosztás mellett pl. egy napot is csak akkor bír, ha hozzá se érek. Amúgy sem hiszem, hogy 3 nap alatt 50%-ot hozná valaha, de egy munkanap (10 óra mindenestül) 15%, az létezhet.
Ha a hálózati helymeghatározást sem használnám, még nyerhetnék - kivéve, ha valami appnak kell hely-adat, mert akkor az GPS-t fog használni, így meg csak az 1mp-es GSM/WiFi helyet kéri, ha az is elég - és időjáráshoz pl. elég kell legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest