Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Ezzel az appok összeírásával csak az a gond, hogy nekem teljesen szűz gyári B04-gyel és szűz B06-tal is csinálta, tehát nálam csak a gyári appok voltak fenn amíg teszteltem. Sőt miután ugyanúgy merült, Titaniummal fagyasztottam a gyárikat is, természetesen hiába, tehát itt szerintem már valami más gond lesz.
Én azért lehet megpróbálom a V3-at mert mindig is kíváncsi voltam rá, hátha nekem megoldja a dolgokat. Elvileg jövő héten jön meg a 16-os Samsung SD-m, ha addig nem tér észhez a GXI, akkor valószínű az új kártyával megy fel a V3, illetve ha az sem hoz változást akkor gyári állapot visszaállítása + szintén teszt és ha azután sem jó akkor csere...
Viszont hétvégén Ausztiában voltam 2 nap, és ott este offline módban alig merült, napközben persze azért jobban merült, mert roaming, + nem mindenhol volt térerő. Nem tudom megmagyarázni, de itthon meg kb 15%-ot vagy többet evett szintén offline módban előző este, szóval elég érdekes, lehet véletlen pont akkor észhez tért, de mindenesetre nem tudom mitől lehetett...

Most addig is érdeklődéssel olvasom a cserével kapcsolatos tapasztalataitokat, mert imádom a GXI-t tudásra az eddigi legjobb telefonom, de ha már nincs belőle új cseredarab, akkor ha lehet inkább választok egy másik telefont amit ott bontanak ki a dobozból (pl Samsung S Advance), minthogy egy már visszavitt (refurbished) telefont kapjak érte, amit ki tudja milyen hibával vittek vissza...
(Jó tudom elvileg letesztelik, de akkor is...) -
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő