- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egérpad topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nikon DSLR topik
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
Keeperv85 #15979 üzenetére
Meg tudod, mutatni, hogy hol írtam azt, hogy mindegyik telefonon ugyanazok a hibák voltak? Sosem szerettem mikor megpróbálsz mások szavaiból elbagatelizálni valamit. Azt hiszed magadról, hogy félisten vagy mert dolgoztál telefonokkal, NEM, nem vagy az és a felhasználók sem hülyék. Hja és nem fogom itt neked sem meg a többieknek sem félórában részletezni, hogy az x telefonokkal kinek mi volt a baja, mert én már "CSAK" volt tulaj vagyok és mások szerint nincs jogom írni ezen a fórumon csak szépet és jót....jelzem, hogy megtettem azt is ha tudtam az elmult 2 hónapba, hogy segítettem ha épp valaki olyat kérdezett és tudtam a megoldást. Tanultam Tőled is sokat Keeper, meg a többiektől is, ennek örülök, mivel én informatikában vagyok jártasabb (rendszerüzemeltetés). Na de az, hogy itt nekem estek és próbáltok teljesen hülyének nézni, szépen kerekített mondatokkal terelve, miután le mertem írni, hogy mi a személyes és a környezetem tapasztalata röviden a GXI-vel, no komment.....
MILYEN ALAPON MERED ENNYIRE HÜLYÉNEK ÉS BUTÁNAK NÉZNI AZ EMBEREKET ISMERETLENÜL ?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3199, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest