Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomacko

őstag

válasz Keeperv85 #15979 üzenetére

Meg tudod, mutatni, hogy hol írtam azt, hogy mindegyik telefonon ugyanazok a hibák voltak? Sosem szerettem mikor megpróbálsz mások szavaiból elbagatelizálni valamit. Azt hiszed magadról, hogy félisten vagy mert dolgoztál telefonokkal, NEM, nem vagy az és a felhasználók sem hülyék. Hja és nem fogom itt neked sem meg a többieknek sem félórában részletezni, hogy az x telefonokkal kinek mi volt a baja, mert én már "CSAK" volt tulaj vagyok és mások szerint nincs jogom írni ezen a fórumon csak szépet és jót....jelzem, hogy megtettem azt is ha tudtam az elmult 2 hónapba, hogy segítettem ha épp valaki olyat kérdezett és tudtam a megoldást. Tanultam Tőled is sokat Keeper, meg a többiektől is, ennek örülök, mivel én informatikában vagyok jártasabb (rendszerüzemeltetés). Na de az, hogy itt nekem estek és próbáltok teljesen hülyének nézni, szépen kerekített mondatokkal terelve, miután le mertem írni, hogy mi a személyes és a környezetem tapasztalata röviden a GXI-vel, no komment.....

MILYEN ALAPON MERED ENNYIRE HÜLYÉNEK ÉS BUTÁNAK NÉZNI AZ EMBEREKET ISMERETLENÜL ?!

Új hozzászólás Aktív témák