- Vezetékes FEJhallgatók
- Monitor hiba topik
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Milyen videókártyát?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Tomacko #15993 üzenetére
"Meg tudod, mutatni, hogy hol írtam azt, hogy mindegyik telefonon ugyanazok a hibák voltak?"
Te pedig azt, hogy hol írtam, hogy rólad van szó. Szerintem egy szóval sem emeltelek ki téged! Általánosságban írtam véleményt!
"Azt hiszed magadról, hogy félisten vagy mert dolgoztál telefonokkal, NEM, nem vagy az és a felhasználók sem hülyék."
Nem hiszem azt. Szerintem neked folyamatos kisebbségi érzésed van és ezt rendre előszeded. Múltkor is volt erre példa...
"Na de az, hogy itt nekem estek és próbáltok teljesen hülyének nézni, szépen kerekített mondatokkal terelve, miután le mertem írni, hogy mi a személyes és a környezetem tapasztalata röviden a GXI-vel, no komment....."
Tartok tőle, hogy valamit nagyon csúnyán félrenéztél, ÉN ugyanis NEM szóltam hozzád! A témára reagáltam általánosságban. Engedd meg, hogy hadd legyen saját véleményem és én kérek elnézést, de a nettó hülyeséggel szembe, amit egyesek -és itt most nem rólad van szó- napi szinten tolnak az emberek arcába, hadd legyen ellenvéleményem!
"MILYEN ALAPON MERED ENNYIRE HÜLYÉNEK ÉS BUTÁNAK NÉZNI AZ EMBEREKET ISMERETLENÜL ?!"
Ha üvöltözöl, attól neked nem lesz jobb... Ismerem az embereket, meg a hozzáállásukat. Az átlag felhasználó megy a csordaszellem után. Egy ember beírja, hogy lila a kijelző, halál biztos lesz még 20 másik, aki kontrázza, pedig nekik nem olyan. Egy ember kitalálta, hogy a Blade gradiens hibás, két hónapig mindenki wc tesztelt nincs-e neki is ilyen hiba, meg pixeleket vadásztak...
@andikaaa:
Nem azzal van a baj, hogy valaki leírja, hogy neki ilyen hiba van és ezért viszi vissza, hanem az, hogy van rá kontrában 20 másik, akinek tuti nincs ilyen, de lehazudja a csillagot az égről...
-
TBG
senior tag
válasz
Tomacko #15993 üzenetére
Tudom, hogy nem nekem címezted, de mivel én voltam az, aki elsőnek emelte fel a hangját, idézném a (számomra) bicskanyitogató hozzászólásod:
Ne vedd meg ezt, semmi támogatás rá....abszolút nulla minden téren, kivéve, azt, hogy szervíz helyett cserélik, még, ki tudja meddig.
Ez a mondatod nettó hazugság. Többen és többször leírták már, hogy igenis van rá támogatás, mivel ingyen cserélik és nem baszakodnak vele, mint a Samunál pl. Plusz érkeznek a hibajavító frissítések is. Ezt nem is ragoznám tovább, azt gondolom, hogy nyilvánvaló.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest