Hirdetés
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
válasz
snyper990
üzenetére
Tudtommal nem ígértek semmit.
89BDave89: Teljesen egyetértek veled. ZTE lassan 1 hónap elteltével se válaszol az emailre amit küldtem nekik, telefonon még nem sikerült elérnem őket.
Ezzel szemben Samsung (Telefonon kívül szinte minden tőlük van. Monitor, tv, porszívó, hűtő, mikró, mosógép stb.) ügyfélszolgálatának van rendes, könnyen kezelhető, visszanézhető levelezése. Írtam nekik korábban, mikor telefont akartam venni, hogy Advace-re elérhető-e a JB. 1,5 óra múlva kaptam is a választ, hogy egyelőre nem elérhető, de lesz és azonnal értesítenek, ha fejlemény van. Ez meg is történt.
Legközelebb vagy gyengébb hardverű telefont veszek, vagy mélyebben nyúlok a zsebembe. Ami biztos, hogy kerülni fogom a kisebb gyártókat. Másodjára fürdök be velük. (Tisztelet a kivételnek, mert vannak kis gyártók, akik előtt le a kalappal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő