Hirdetés
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Jup.
Most jöttem a szerviztől. Jó fej srác volt, gyakornok lehet, mert eddig nem láttam. Vagy egy órát ült a szopórolleren, mindent elkövetett, hogy mentse a menthetőt. hát nem ment persze.
Közben még a papírokat csinálták, elbeszélgettem vele:
A T jóváhagyta a B05-ös és a B06-os szoftvert is. Meg is mutatta, ott van a szervizes gépeken, ám sajnos nem telepíthető formában. Mondtam neki, hogy jó lenne, ha véletlen rajta felejtené az SD-n, de sajnos nem merte.
Ezen kívül megmutatta, hogy tud olyat a szoftver, amit a Samsung telók: van benne számláló. Sőt! nem csak ebben van. Szinte minden más típushoz is jó. A ZTE-nél nem kell nézni -még-.
Elmondta, hogy most hónap végéig még cserélnek, DE utána nincsen csere. Ugyanis valószínű addigra kijön a B06-os szoftver, amivel egy időben kiveszik a cserélhető telók közül.
Továbbá a csere folyamatot is megmutatta. A visszavitt telók a következő kört járják be: T mérnökség, itt kap egy szakvéleményt, ZTE mérnökség, újabb szakvélemény, ZTE magyar szerviz (Gondolom ez az E-Care, nem volt megnevezve..), ZTE mérnökség, újabb szakvélemény. Ha javítható valahol, akkor vissza T mérnökség, ha nem akkor irány Kína, meg a repo-ba.
Egyébként ecte original B03-as szoftverrel kaptam az új telót. Érdekes, hogy itt még megvan az időzítő a Settings menüben.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LEGO klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő