Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- E-book olvasók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Elmondta, hogy most hónap végéig még cserélnek, DE utána nincsen csere. Ugyanis valószínű addigra kijön a B06-os szoftver, amivel egy időben kiveszik a cserélhető telók közül.
Mit gondolsz, ez mennyire lesz rossz nekünk?
Én még nem cseréltettem a telefont, mert a legnagyobb hibát (kikapcsolgatás) amit tapasztaltam eddig megoldotta az aksi kitámasztás, de vannak akik már 3. esetben viszik vissza, szóval nem tudom hogy ez mennyire lesz gond, bevallom én is arra alapoztam, hogy majd ha esetleg házilag nem javítható hibája lesz akkor később kicseréltetem, de egyelőre jól megy az enyém szerencsére...
Az E-Care-el nekem amúgy már volt dolgom, az előző telefonom (HTC Tattoo) kijelzőjétől elvált a rezisztív fólia, ezért telefonos egyeztetés után felküldtem postán, kb 2 hét után vissza is küldték gariban megcsinálva, szóval pozitív tapasztalat volt.

Bár az a telefon kártyafüggetlen volt, nem tudom hogy szolgáltatói javításban mennyire segítőkészek... -
airwawes
tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ha le tudnád tölteni valahogy a Razr I JB szoftverét, kb mekkora eséllyel tudnál kezdeni vele valamit?
szerk.: Az én telefonom egyáltalán nem csatlakozik GPS-hez, nincs benne SIM kártya és ezen kívűl minden tökéletes rajta, és nem szeretném cseréltetni.
Vajon a friss szoftver megoldhatná a gps problémámat? -
w333
félisten
válasz
Keeperv85
üzenetére
Ezek nagyon jó hírek és reméljük hogy végre kiadnak már egy olyan szoftvert is amiben ezek a hibák már javítva vannak,nekem már nincs meg a teló, de örülök hogy végre van valami reménysugár

És legközelebb ha újra meglátogatod őket, majd vigyél magaddal egy pendrive-ot is, hogy másolhasd rá a B06-ot

-
Coolmat
őstag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Végre valami konkrétum a frissítést illetően

Azt nem mondta, hogy pontosan melyik hibák lesznek javítva a B06-ban? Gondolom a sokaknál jelentkező lockscreen fagyás biztosan fixálva van benne, de ezenkívűl még jó lenne ha a touch érzékenységén is javítanának, nekem néhol túl érzékeny és túllapozok, néha meg érzéketlen és rábökésnél csak kijelöli az ikont (tudom, megszokás kérdése, de ez akkor is zavaró kicsit).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Könyvajánló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- iPhone 11 Fehér - Makulátlan - Sok kiegészítővel
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)