- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskutyák
aktív tag
válasz
curtis2 #11795 üzenetére
Hello!
Nekem is hasonló hiba áll elő mikor telefonálok. Ha headsetet használok (bluetoothos) akkor tökéletes. Már egyszer volt a T-nél, ott firmware-t frissítettek rajta. Semmi eredmény, ugyanúgy csinálja. Valószínűleg újra vissza megy hozzájuk, hogy cseréljék ki a készüléket.
-
GvFh
csendes tag
válasz
curtis2 #11795 üzenetére
hibátlanok
Nálatok a hívások hangminőségére sem panaszkodtak a másik fél oldalán?Ritkán van, hogy engem rosszul hallanának, vagy én hallom rosszul a másikat, de eddig sosem a telefon számlájára írtam. Inkább a hálózatra (nem mindegy, milyen a térerő... - akár a másik fél is lehet rossz helyen, vagy én is...), illetve a bluetooth-os kihangosítók, headset-ek (a túloldalon) is gyalázatos minőségeket tudnak produkálni. Néha a világ végén autóban eldobja a hívást - ez is megmagyarázható műszakilag.
A "vödörhang", avagy recsegés eddig max. 1-2 hetente egyszer jött elő, mindig akkor, ha én hívtam valakit, és már a kicsengés első pillanatában recseg - azonnal kinyomom, és újra hívom, még fel sem vette. A második hívás már hibátlan. Ezt is a "GIXin háklis a Tmobil esetleges hullámzásaira" c. fejezetnek tudtam be eddig.
Ugyanígy vagyok a 2 másodperces késleltetéssel. Amikor felveszem a telefont, köszönök a másik félnek egy jó hosszú cirkalmas formulával, esetleg napsugaras, madárdalos szép jó napot kívánok, a végét már úgyis hallja.
És ne mondja senki, hogy "ugye akkó mán nem is hibátlan...", mert ezeket továbbra sem tudom kardinális hibáknak betudni. Millió összetevője lehet ezek kialakulásának. És ebből csak egy a telefonkészülék.
Jobban zavart az ominózus kikapcsolgatás, amit nem győzök hangsúlyozni, hogy egy kis darab papír az akku kitámasztására 2 hete folytatólagosan megoldotta a dolgot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest