Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
Tok témához:
Nekem ilyen Meifeng tok van rajta, nem kemény tok és nem is szilikon tok, egyszerű hajlékony gumi tok ami nem gyűjti a szöszt, nem szedi össze a szemetet a tokba és kellemes jó tapintású, használható darab. Nem biztos, hogy ettől az embertől rendeltem, mert nem jegyeztem meg csak példának írtam. Szóval van ilyen is a piacon. Van hozzá csomagolva általában fólia is és az is teljesen használható darab munkatársam szerint én nem raktam fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB 100% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen! 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest