Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robbertho
aktív tag
válasz
keep2000
üzenetére
Azt megkérdezhetem, hogy milyen USB HUB-bal próbáltad? Gondolok itt arra, hogy volt-e a HUB-nak külön tápforrása vagy sem.
Elméletileg az ilyen eszközök (amik külön táppal rendelkeznek) valamilyen módon jelzik a host felé (telefon jelen pillanatban), hogy nem kérnek tápot. A probléma akkor van, ha nincs jelezve, mert ilyenkor ha két 5V-os pint egymáshoz csatlakoztatsz csak elméletileg nem folyik áram, gyakorlatilag lehet köztük 0.1V (potenciál)különbség. Ami kb. 10mOhm kábelellenállással számolva ~10A áramot eredményezhet :\
Tönkre nem tenné a telefont, /ezt tapasztaltam is már egy sokkal kellemesebb módon: rá akartam kötni egy 500 GB-os külső vinyót (2,5"-os, nem volt külön táp) és kiírta értesítésben, hogy túláram az USB porton. Szóval van benne túláram védelem/, de nem működne az eszköz.Más téma, reagálva Kelzsoca egyik korábbi hozzászólására:
A mai napon raktam fel a Next ROM-ot, és szomorúan tapasztaltam kb. 10 mp-e, hogy az új lockscreen használatával is jelentkezik a fagyás a telefon felébresztése után (direkt nem raktam még fel egy alkalmazást sem). Egyértelmű a korábban már említett dolog, hogy a WiFi-hez van köze, mert addig nem reagál, amíg a WiFi-t nem dobja el (amíg el nem dobja, addig pedig szürke a wifi ikonja mindig).
A megoldás, hogy várni kell, esetemben kb. 1 percet és működik, de összességében azért elég zavaró
Mitől lehet? Hardveres probléma lenne (hogy-hogy sokaknál nem jelentkezett egyáltalán)?Szerintem nincs hozzá köze, hiszen nem történtek olyan szintű módosítások, de először nekem azután jött elő, hogy felraktam a Hope-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- EAFC 26
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest