Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Torento
tag
Hali! Telefon vételnél az alábbira is figyeljetek:
Kijelző! Menjetek bele az "üzenetek"be ott tiszta fehér képet ad (majdnem teljesen persze)
Forgassátok minden irányba,mint amikor a betekintési szöget nézitek.
Én az alábbi miatt cseréltettem eggyet:
Volt a kijelzőn középtájékon egy 2*3cm-es folt kb... úgy nézett ki mintha meg lenne gyűrődve belül ott a kijelző... ezen a folton ilyen hullámokba más volt e betekintési szög(nemtudom jobban leírni)... ezt sajna már csak itthon vettem észre énis 5 perc nyomkodás után... Akkor lehet jól kiszúrni ha egy szinű a kijelző fehér,szürke.... egyedül fekete színnél nem volt gond...utána persze már amikor tudtam h ott van mindig csak azt láttam...simán cserélték...és most mindenki végrehajtja ezt a telójával.....
Robbertho: nemhiszem
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest