Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
voci
tag
Ma voltam én is a T-ben. Megnézte a szervizes, csinált egy gyári visszaállítást (mondtam neki, hogy én már többször is próbáltam), kivette az sd-t, és azt mondta, hogy használjam így egy pár napig. Megrendelt egy akksit, meg a biztonság kedvéért egy készüléket is. Azt mondta, hogy péntekre ott lesz, menjek majd. Mondtam neki, hogy többen panaszkodtak már a merülésre, hogy az utóbbi 1-2 hónapban jött elő többeknél. Erre azt mondta, hogy általában szoftverfrissítésekkel szokott ilyen probléma előjönni, de mondtam azt is neki, hogy ha jól emlékszem május környékén jött az utolsó frissítés rá. Most is az van rajta a B06-os. Erre azt mondta, hogy akkor lehet, hogy csere lesz belőle másik típusra. Kíváncsi vagyok rá, mi fog kisülni ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest