- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- 
			  PROHARDVER! ZTE GRAND X In 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mate nagyúr Átnyálaztam jó pár külföldi fórumot. Azt kell mondjam, a hibák és észrevételek amik itt felmerültek nem egyediek. Külföldi oldalakon ugyan úgy várják a frissítéseket a hibákra mint mi itt. Amiket felróttak a telefonnak: Melegszik 
 Nem mindig lehet rá másolni
 Kékül a kijelző (gondolom lilul)
 Lefagy a kezdőképernyő
 Nincs rádió
 Nincs JB.Pár levélváltást is találtam JB ügyben, mint kiderült külföldön biztosra vették, hogy lesz JB, mert ígéretet kaptak rá. Ez nem valósult meg és egyértelműen ki is jelentette ZTE, hogy nem lesz. Ahogy néztem nagyjából ugyan azok a frissítések érkeztek meg oda is. Amit nem értettem, hogy mintha lett volna valami video bug javító frissítés, hogy ez mit takar nem tudom. A hibákra lesz frissítés, legalábbis úgy értesültek ők is. Egyedi romokról szintén semmi jó hír. Nem igen van kilátásban, ahogy olvasgattam Keeperv85 által készített volt az egyetlen amit találtak, de miután nem JB tovább verik az asztalt ZTE-nél. Úgyhogy nem vagyunk egyedül a problémáinkkal, jó pár GXIN tulaj szenved. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Windows 11
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Három lett, maradhat?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest