-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #12823 üzenetére
Ez már nekem magas. Viszont újabb probléma lépett fel. Csináltam egy csengőhangot mp3ba, egy számból vágtam ki, 744kbyte lett. Bemásoltam a sdcard/zedge/ringtones mappába, ahol eredetileg egy zedge-s csengőhangom volt, ami be is volt előtte állítva. Utána a beállításokban az én általam szerkesztett csengőhangot beállítottam csengőhangnak, miután a "beállítások alkalmazás sajnos leállt" felirat fogadott. Hogy tudom visszacsinálni?Megvan, zedge-ben visszaállítottam a régit. De marad a kérdés akkor, hogy hogyan tudok beállítani általam kivágott mp3-at csengőhangnak úgy,h ne lépjen ki a beállítások alkalmazás hibával??
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szemüveges topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest