Hirdetés
-
PROHARDVER!
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
gorogtibor
üzenetére
Simán jó

zannor: én is nagyon sokat agyaltam a P-n, de végül már inkább S2 felé hajlottam, és legvégül megjelent a GXI, és megvettem
P-hez képest gyorsabbnak, folyamatosabbnak érzem a működését (P elég sokszor microlaggolt, meg-megakadt). Nálam lassan 1 nap 13 órája megy, jelenleg 49%-on áll az akksi. Nem azt mondom, hogy nagyon megizzasztottam ez idő alatt, de azért volt benne egy jó fél óra telefonálás, mobilnetezek néha, állandóan 3G-n van (már ha van 3G hálózat, illetve csak manuálisan szoktam szinkronizálni/frissíteni), telepítettem ezt-azt, bújtam a Play-t, teszteket futtattam, sokat fényképeztem meg videóztam vele, filmeztem is, stbstb. Ez nálam ilyen átlagos felhasználás (másnak ez már nyúzás, illetve van akinek ez szolid). De a lényeg: szerintem ha reggel leveszem a töltőről, és napközben nyúzom, akkor is hazaérek vele délután/este...cs0csi: nem teljesen értem mire gondolsz, de nem vettem észre semmi rendellenességet.
sambuce: na, ez már jó hír

Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Elektromos autók - motorok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mercedes topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest