Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Atti1112

aktív tag

válasz wwenigma #1508 üzenetére

Ne kóstolgass :) Az android sem (sokkal) jobb ,mint bármely más "rendszer",ami akár telón,akár PC-n, akár micrón, ( :) ) akár TV-n ,akár tableten van, stb.soroljam ? Azért mondtam ezt,mert nagyon sok rendszert tesztelgettem már (tudom,nem eleget).telón is tableten is .Nagyon sok ROM-ot pakoltam már fel különböző telókra,tabletekre és a konklúzió a következő : Sem a JB sem a GB sem a CM stb. egyik sem egy tökéletes alkotás.Láthatod : itt is sokan vannak ezen a fórumon,hogy jönnek a hibák a GYÁRI rendszerről : kifagy ,nem indul,valami megakasztja stb. stb.Hát még ha romolni kezd valaki : nem megy a kamera,nem megy ez, nem megy az,wifi kaki,stb. Nekem ne mondja azt senki,hogy tud mutatni akár EGY olyan rendszert is ,amit január elején felrak és december végégig hibátlanul használja,(pedig az csak egy év) ,mivel ilyen nincs.(Igen ,még Apple-nél sem, azom is volt.) Pláne,ha eszébe jut a kedves usernak,hogy marketről valami progit feltelepít.Na az azután megbolondít(hat)ja az amúgy sem 100-as rendszerét . Erről ennyit... De pozitívan várom,hátha egyszer elkészül a tökéletes rendszer :)
    Itt az egyik hozzászólás (gyári rom) :

"Üdv! Kb 10 perce egy (játék) alkalmazás közben ami amugy stabilan futott kezdetek óta, napi többszöri használat során sem volt semmi gond most egyszercsak közbe újraindult a telefon... utánna használta tovább az alkalmazást és nem jelentkezett a hiba mégegyszer.. ilyen eőfordulat és ne csináljak belőle problémát? Vagy valami komolyabb dolog lehet a háttérben? Esetleg meglehet nézni mitől indult újra?"

Ezt ugye egy jó rendszer nem produkálja,valami bekakilt és reboot-olt a teló.De ez csak egy a rengetegből...

Új hozzászólás Aktív témák