- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
Másnak is előszokott még jönni a közelség érzékelős probléma? A második verziós CM10 rom-ot használom és több hívásnál nem akarja visszakapcsolni a kijelzőt, néha az alsó négy billenzyű világít, ilyenkor a power gombot 2x megnyomom és visszajön a képernyő. De most volt egy hívásom, amit végig csörgött, majd hangposta csak nem tudtam letenni, mert semmire nem reagált a telefon. Ergo ki kellett venni az aksit, hogy lerakjam a telefont. Nem tudom mitől jött elő, ennyire rossz eddig még nem volt.
Amúgy volt egy proximity sensor javító zip, de nem raktam fel mert úgy gondoltam a második romba bele van integrálva. Az javítaná a dolgot?Amúgy minden más remekül működik nálam. Nagyon köszönöm a munkásságot, ami a CM10-hez vezetett!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest