Új hozzászólás Aktív témák
-
vandeminek
tag
Másnak is előszokott még jönni a közelség érzékelős probléma? A második verziós CM10 rom-ot használom és több hívásnál nem akarja visszakapcsolni a kijelzőt, néha az alsó négy billenzyű világít, ilyenkor a power gombot 2x megnyomom és visszajön a képernyő. De most volt egy hívásom, amit végig csörgött, majd hangposta csak nem tudtam letenni, mert semmire nem reagált a telefon. Ergo ki kellett venni az aksit, hogy lerakjam a telefont. Nem tudom mitől jött elő, ennyire rossz eddig még nem volt.
Amúgy volt egy proximity sensor javító zip, de nem raktam fel mert úgy gondoltam a második romba bele van integrálva. Az javítaná a dolgot?Amúgy minden más remekül működik nálam. Nagyon köszönöm a munkásságot, ami a CM10-hez vezetett!
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest