- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fionn
tag
Ránézésre hiányzik az infra port és a leírásban sincs benne. I3-as NUC-ot használok HTPC gyanánt és szvsz ez alap lenne ezeknél a törpéknél.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Csabroncka #19 üzenetére
Egem nem kell győzködni az IGP-velkapcsolatban, mert évek óta nincs dedikált vga-m. A10-5800 apu után most egy i5-7400-at használok.
-
Csabroncka
addikt
Sokan nincsenek velem tisztában, de az IGP-k fejlődése az utóbbi 5-6 évben óriási!
Időhiány miatt 2 éve adtam túl combos játékos gépemen, azóta egy i3-as NUC-al tolom. Arra amire kell böngészés, ez az, videózás 27" fhd..stb egy pici játék pl Maffia II, teljesen oké - és ez még nem is a combosok közé tartozik!
A méret miatt (ami előny) rejt hátrányt is - nyilván a bővíthetősége minimális. Az adatokat nem feltétlen ezen a gépen tárolnám (ssd-n), nekem NAS-on van minden.
Aki nem gamer guru, annak lehet alternatíva, de nem olcsóbb semmivel, mint egy normál asztali gép!
Egy biztos pl az Intel NUC-ok nagyon patentül összedobott szerkezetek, de valószínűleg itt is így van.
-
Borisz76
nagyúr
Szia.
Lassan 3 éve , hogy vettem a fiamnak egy Zotac ZBOX-EN860-s tipusú kis masinát.
A mai napig használja és nincs vele baj.
Vettem bele egy 256 GB-s SSD-t és 2*8 GB memóriát.
Annó még Win 8.1-t tettem rá de azóta frissítve lett a rendszer Win 10 -re. ( Pro, 64 bit )A netezéssel természetesen nincs gond.
A játékok közzül a LEGO sorozattal játszott, a World Of ...tank, repcsi, csatahajó.
Valamint a Minecraft-ot is szereti.A bios-ban 3 féle hűtési beállításból lehet választani :
Halk - közepes - hűvös ....értelem szerűen forgatja a ventiket.Összességében nagyon jó de annó sem volt olcsó.....ha jól emlékszem mindennel együtt kb 800 eurómba került.
-
normen82
tag
A pontos árát jó lenne tudni...
-
headhunter
addikt
Én ezen "dilemmázok": [link] vagy várjak egy hasonló Ryzen 7 2700U verzióra HDMI 2.0-val...
-
Dr. Akula
félisten
"M.2 sajnos nincs"
Hát ez nagy hiba. 2.5"-be lehetne rakni valami nagyobb vinyót, az M.2 meg nem ártana C:\-nak, így a 21. században.
-
atike
nagyúr
És mennyibe kerülnek amúgy? Csak mert véleményt ár függvényében könnyebb lenne mondani...
Tetszik, meg minden, de ha jól sejtem nem a hazai pénztárcákhoz mértek...
-
Cassi
őstag
Szépnek szép, csak hát a benne levő mobil processzornál olcsóbb egy i5-8600K, egy Apollo Lake Celeron meg kb. a harmadába kerül. Teljesítmény/árban nem túl jó.
-
-=MrLF=-
senior tag
Nekem is ez volt a gondom, vagy lassú vagy túl drága túl sok kompromisszummal.
Én a kb. 2x ekkora [Deskmini 110]-ben találtam megoldásra, nekem bevált.
(i3-6100, 8GB RAM, 128GB M.2 NVME SSD, 2x1,5TB 2,5" HDD) 1,92 literben -
Tutu7030
veterán
Ezek mennyire "erős" gépek? Nekem van egy atomos (n330 + nvidia ion) zboxom, de az már youtube alatt is nagyon harmatgyenge.
-
erer1000
őstag
tetszenek az ilyen mini PC-k, csak az a bajom velük hogy sokszor piszok drágák, olcsón meg túl gyenge.
4/64GB már tökéletes lenne, csak ezek már az egekben vannak árba
-
joe979
aktív tag
Jól mondjátok " Fan + Heatsink " Zotac Mini
-
törölt tag
De szuper kis gépek! Ezek aktív, vagy netán már passzív hűtésűek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Eladó 3-4. generációs i5-ös brand PC-k
- GAMER PC Intel i7-11700F/Asus PRIME Z590-P/RTX 3060 12 GB/32GB DDR4
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest