Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabroncka
addikt
Sokan nincsenek velem tisztában, de az IGP-k fejlődése az utóbbi 5-6 évben óriási!
Időhiány miatt 2 éve adtam túl combos játékos gépemen, azóta egy i3-as NUC-al tolom. Arra amire kell böngészés, ez az, videózás 27" fhd..stb egy pici játék pl Maffia II, teljesen oké - és ez még nem is a combosok közé tartozik!
A méret miatt (ami előny) rejt hátrányt is - nyilván a bővíthetősége minimális. Az adatokat nem feltétlen ezen a gépen tárolnám (ssd-n), nekem NAS-on van minden.
Aki nem gamer guru, annak lehet alternatíva, de nem olcsóbb semmivel, mint egy normál asztali gép!
Egy biztos pl az Intel NUC-ok nagyon patentül összedobott szerkezetek, de valószínűleg itt is így van.
-
Borisz76
nagyúr
Szia.
Lassan 3 éve , hogy vettem a fiamnak egy Zotac ZBOX-EN860-s tipusú kis masinát.
A mai napig használja és nincs vele baj.
Vettem bele egy 256 GB-s SSD-t és 2*8 GB memóriát.
Annó még Win 8.1-t tettem rá de azóta frissítve lett a rendszer Win 10 -re. ( Pro, 64 bit )A netezéssel természetesen nincs gond.
A játékok közzül a LEGO sorozattal játszott, a World Of ...tank, repcsi, csatahajó.
Valamint a Minecraft-ot is szereti.A bios-ban 3 féle hűtési beállításból lehet választani :
Halk - közepes - hűvös ....értelem szerűen forgatja a ventiket.Összességében nagyon jó de annó sem volt olcsó.....ha jól emlékszem mindennel együtt kb 800 eurómba került.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LG LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged