- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Házimozi belépő szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
khron78
senior tag
Te se ess túlzásokba! Ahhoz, hogy a wii u-n wii-s címekkel játsszál, kell egy remote plus set, ami megint 15k. Utángyártottal kitörölheted a seggedet! A legolcsóbb wii u 70k. Ez együtt 85eFt. És itt 1db kontrollerről van szó!
Mi van, ha más is akar játszani?
Egy wii-t már megkapsz 20-25eFt-ért. Az kb. 4x-es ár. De legyen a kedvedért 3x-os ár.
Te más szemszögből. Mikor kijött a PS3, mindenki magyarázott, hogy bukás, meg még nagyobb bukás.
Ennek ellenére nyomták a PS2-öt is, mert volt rá igény!
Aztán mikor már nem volt rá igény leállították.
A Wii-re is még van igény. Sok embernek nincs + 2x annyi pénze se, nem hogy tripla annyi, csak azért, hogy ua. azzal játsszon.
Nem konkurencia.
Ahogy a PS3-nak se volt a PS2 konkurencia.
De biztos te itt a ph-n jobban tudod megítélni, hogy mik a piaci trendek. Jelentkezz a Nintendo-hoz, hátha a tanácsaid segítségével szárnyalni fog a gép!A Nintendo-t meg pont a saját címek húzhatják ki a gödörből.
Ez a wii-nél is így volt. Más kategória mint a PS/Xbox páros.
Itt is ua ez látszódik.
Nálam is meg fog férni a Wii U a PS4 mellett. -
Mister_X
nagyúr
Aranyos az érvelésem? Khm, mi most játékosok vagyunk vagy fejlesztők? Szarok rá, hogy a N64-ből "csak" 33M, a GC-ből "csak" 22M fogyott, mert engem, mint játékost a rá megjelent játékok érdekelnek és azok fogják meghatározni, hogy A vagy B kategóriás-e... A Wii U is meg fogja kapni a szokásos N adagokat, mint Zelda, Mario Kart, Metroid, Super Mario,stb. és még ezen felül jönnek majd olyan odavágós játékok, mint a DKC Tropical Freeze, Bayonetta 2, X és még sok más. Nem lesz Battlefield n+1, Fifa 20xx, meg minden egyéb multiplatform szemét? Na és, kit érdekel? Egy Nintendo gépet mindig is a Nintendo sajátfejlesztései miatt volt és lesz érdemes megvenni.
@Sirandrish: MENNYI?!
Aztarohadt, eddug nem tudtam, hogy a N játékok ennyire sikeresek. Főleg a MarioKart... lóphaszt fognak ezek csődbe menni
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Elmegy az ember egy napra itthonról, aztán micsoda pezsgő vitából marad ki
A Wii U-t valahol én is elhibázott konzolnak gondolom:
Először is a névválasztás nem túl szerencsés, amit csak megfejel a nem túl jól indított marketing kampány. Az első időszakban nagyon rámentek arra, hogy csak a GamePad-et mutogatták és sokan emiatt azt hitték és hiszik máig, hogy a Wii U nem más, mint egy újabb kiegészítő a Wii-hez.
Másodszor maga a hardver: bár pontosan nem tudni, mert a N nem közöl semmit, de tény, hogy elmarad a PS4/X1-től, ami a 3rd party-k életét nehezíti meg, de fontos megemlíteni, hogy még alig jött ki komoly játék, ami tényleg megizzasztaná a Wii U-t, szóval bőven van még potenciál a gépben. Meg manapság, amikor egy játékmotor elfut a Geforce Titan-tól kezdve az okostelefonokig mindenen, nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne elkészíteni bármilyen multiplatform cím Wii U változatát.
Harmadszor a belsős játékok hiánya: szerintem abban egyetérthetünk, hogy Nintendo gépet elsősorban Nintendo játékok miatt vesz az ember, amik pedig eddig jócskán elmaradtak. Ezt a N maga is belátta, nemrég maga Miyamoto nyilatkozta, hogy egyszerűen rosszul becsülték fel, hogy mennyi idő és munka elkészíteni egy modern játékot. Itt van egy év előnyük az új gépekkel szemben és nem tudják rendesen kihasználni.Szóval én úgy vélem, hogy igenis van egy nagy réteg, akik azért nem vettek még Wii U-t, mert nincs rá az a Nintendo cím, amit ők várnak. Wii-re 34 millió Kart-ot adtak el, ez több mint a PS3 exkluzív Uncharted 1-2-3 és The Last of Us eladása együttvéve. És a Kart-ot nem adták a Wii-hez, mint a Sports-ot (legalábbis az elején, manapság már van bundle kiadásban), mindenki utólag vette meg a géphez.
Nem mondja itt szerintem senki, hogy a Wii U-t PS4 vagy X1 helyett kell venni, nekem is a PS3 mellé van egy Wii-m. A két gép kiegészíti és nem kiváltja egymást.
A Slime draws near! Command?
-
Sirandrish
legenda
Köszönöm..már azt hittem hogy nem magyarul beszélek, de megnyugodtam hogy csak a cimbora nem hajlandó felfogni amit mond neki az ember
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ez az egyik tévedésed, mert pont, hogy nem adják nagy diszkonttal. Annyira tartják csak az árát lenyomva, hogy maga a hardver értékesítése alulról súrolja a nullszaldót. Viszont ha egy játékot vesz mellé az ember, akkor már pluszba billen a mérleg. Most a statisztikák szerint nagyjából két játék jut egy géptulajra, tehát épphogy, de a víz felett vannak. Árat nem csökkentettek azóta sem, a nagyobb belsős címek pedig most jönnek csak, ezek eredőjeként valamelyest javulni fog a pénzügyi helyzetük. Világmegváltásról még ezen a szinten nem lehet szó, de a tó fenekére nem engedik merülni a gépet, arra most láthatóan vigyáznak.
Két lehetőség közül mindig a harmadikat válaszd
-
Zigur
senior tag
Azért ne feledjük el, hogy a Nintendo-nak van még mindig a legértékesebb 1st party címlistája, a többiek arra próblnak rámutatni hogy csak azokból meg fog tudni élni a Nintendo a U-val. Szerintem is így lesz, én sem hiszem hogy nagyon nagy siker lesz a U, de profitot fog realizálni a Nintendo rajta.
-
berVi
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #35 üzenetére
Ez eddig szép. Papíron.
Mint már mondtam, eleve nagyon nyomott áron adják a U-t. Ezt megint csak nem én találom ki, a Nintendo fejes fejtette ki, amikor megkérdezték, hogy miért nem csökkentenek az áron. Mint minden konzol hardver, ez is veszteséges, mivel a pénz a játékokban és a royalty-ban van. A U esetében azonban a játék eladások is gyengék, a royalty-ról meg eleve nem is beszélhetünk 3rd party-k híján.
Tehát ezekre (vagy az összes többi, eddig felhozott irreleváns/valótlan állításra) alapozni a derűlátást több, mint fanatizmus.
De igazából borzasztóan unom a túláradó, minden alapot nélkülöző optimizmusotokat, főleg, hogy láthatólag semmilyen tény nem tudja felnyitni a szemeteket. A Wii U robbantani fog, csak idő kérdése! Pussz.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha a N profitot ér el az egyes gépek eladásán, plusz a szoftvereken és kiegészítőkön, az üzleti szempontból nem bukás. A világot ugyan nem biztos, hogy megváltja, de bukásnak nem bukás. Kérdés, hogy Te "bukás" alatt mit értesz, mert gyanítom, valahol itt beszélünk el egymás mellett.
-
berVi
senior tag
válasz
Sirandrish #32 üzenetére
"Tényleg nem említetted egy szóval sem..bocsánat, én olvastam félre!"
A Sega csődbe ment? Nem. Egyszerűen csak nem gyárt már hw-t, hanem játékokat fejleszt.
A második mondatban volt Nintendo? Nem. A cégekről volt szó általában.
"És nem..ezek nem mentik meg a WII-Ut, de talán előrevetít egy olyasfajta jövőképet, hogy majd ha kijön 1-2 komolyabb N név akkor talán meglendül a konzol eladás!"
Pont ez a poén!!! Hogy itt van ez a cikk, ami azt a
jövőjelenképet vetíti elő, hogy bukás fejleszteni ráDe titeket ez a legkisebb mértékben se zavar
"Persze ez neked nem lehetőség hisz az előző generációba is a 20legkelendőbb szoftverből csak 19 volt belső fejlesztés."
Egen, most is van 150 1st party címünk, bár nem hatott meg senkit. Majd kapunk még 50-et, aztán hirtelen érdekelni fogja a népet. Meggyőztél
[ Szerkesztve ]
-
berVi
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #31 üzenetére
Hmm, lássuk csak, kezdetben is siralmas, majd stagnáló HW eladási adatok, borzasztó kevés 1st party cím, zéró érdeklődés a 3rd party-któl, a legnagyobb eladásokat produkáló 3rd party is veszteséggel zárja a bulit, és elzárkózik a további címektől, hamarosan érkező jóárasított konkurensek, a Nintendo által is beismerten szar helyzet... ezek után velem a józan ész marhára nem azt mondatja, hogy "hozza a kötelezőt".
Még nem lehet 100%-osan leírni a Wii U-t, még nem lett elkönyvelve a nagy könyvben bukásként, valóban. Még nem bukta, épp csak semmi ok nincs rá, hogy végül ne legyen az
-
Sirandrish
legenda
"Én egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy idővel a Sega sorsára jutnak."
"Jah, most nem érv, majd akkor lesz érv, amikor bezárja kapuit a cég"
Tényleg nem említetted egy szóval sem..bocsánat, én olvastam félre!
"ezek sem mentik meg az új konzolt, de fapfapolj rajta nyugodtan, hogy milyen jól fogytak a korábbi címek."
Először is próbálj meg kérlek némi kultúrát erőltetni a mondandódba, mert én már kinőttem az ilyen gyerekes keménylegény dumából, és arra sem emlékszem hogy lebratyiztunk volna ami miatt úgy érzed hogy megengedheted magadnak ezt a stílust!
És nem..ezek nem mentik meg a WII-Ut, de talán előrevetít egy olyasfajta jövőképet, hogy majd ha kijön 1-2 komolyabb N név akkor talán meglendül a konzol eladás!
Persze ez neked nem lehetőség hisz az előző generációba is a 20legkelendőbb szoftverből csak 19 volt belső fejlesztés.Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Visszanéztem ezt az áradatot, és valahol ott akadt be nálad a lemezjátszó kar, hogy a Wii U így fél év után bukta, mert csak 3,5M példány fogyott belőle. El kell keserítselek, mert én nem rendelkezem ilyen jövőbelátó készségekkel, így ezt az információdat nem tudom sem megerősíteni, sem megcáfolni. Egyelőre csak a józan ész mondatja velem, hogy a kötelezőt hozni fogja, bukásról még nincs ideje beszélni - nincs még ehhez elég információnk.
-
berVi
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #29 üzenetére
Hallhatunk valami komolyan vehető, nem 5-10 évvel korábbi trendeken alapuló érvet is, vagy csak a fikára telik a szakértő úrtól?
[ Szerkesztve ]
-
berVi
senior tag
válasz
Sirandrish #27 üzenetére
Az a probléma, hogy képtelen vagy hosszútávban, trendekben gondolkozni. Ezen kívül a sorok között is képtelen vagy olvasni.
n-edjére érted félre (szándékosan, vagy csak tényleg ennyire ostoba vagy), amit mondok. Egy kurva szóval nem mondtam, hogy a Nintendo csődbe megy. A csődbemenetelt általánosságban értettem, miután megpróbáltátok elmagyarázni, hogy az eladások mértéke jelentéktelen tényező egy cég életében. Azon már átrágtuk magunkat, hogy a Nintendo-nak van pénze. Ez azonban semmit nem változtat azon a tényen, hogy a Wii U kurvára nem érdekel senkit, és még ennyire se fog, amint kijön a 2 új versenyző. A Wii eladási adatait meg megint csak feldughatja magának a Nintendo, ezek sem mentik meg az új konzolt, de fapfapolj rajta nyugodtan, hogy milyen jól fogytak a korábbi címek.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
LOL...az általad B kategóriásnak nevezett N64 után megcsinálták az általad szintén B kategóriásnak titulált GC-t, amik ráadásul alul is maradtak a riválosokhoz képest és TÚLÉLTE az N..
De most! hogy megcsinálták a WII-t, a Ds-t és a 3DS-t (amik igen komoly lóvét termeltek nekik) csődbe megy mert 8hónap alatt nem váltotta meg a világot a WII-U?
Ahham..világosPersze mi vagyunk a butusok...az egyértelmű
Ne is várjuk meg a belsős játékokat, amik majd nagyot durranak mert úgy sem érdekli a kutyát sem...temessük az N-t..
Már csak azért is igazad van mert mindenki tudja hogy a WII-re is a külsős fejlesztők csinálták a best seller progikatHja várjálmár...nemis
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
berVi
senior tag
válasz
Sirandrish #25 üzenetére
Azok pariban vannak a Wii-vel. Sőt. Az állandóan csökkenő eladások ellenére is, a 7 éves 360-ból 4x, a PS3-ból pedig 5x (!!) annyit adnak el, mint a Wii-ből vagy a Wii U-ból. Ennyit a baromságaidról meg félremagyarázásaidról. Mister X érvelése is aranyos, miszerint egy for-profit cég esetében az eladások "nem érvek". Jah, most nem érv, majd akkor lesz érv, amikor bezárja kapuit a cég. Márpedig ha nincs eladás, nincs haszon sem, akkor pedig nincs cég sem. Itt nincs semmilyen kritikus tömeg, 3 millió konzolra nem fog senki fejleszteni, főleg, ha azt látják, hogy aki mégis megpróbálja, egy 3rd party best sellerrel is veszteséggel zárja a bulit. Egy for-profit játékfejlesztő cégnek ez nem érv, ja...
A Wii már rég kifulladt, csak titeket nem lehet meggyőzni semmilyen ténnyel, mert nem tetszik nektek, amit láttok. A kognitív disszonancia ékes példái vagytok, így tovább
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Ezen a vonalon maradva akkor a PS3 és az X360 is B kategóriás cucc?
Nem is tudtam[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Tehát te az eladott példányszámok alapján döntötted el, hogy a GC és a N64 B-kategóriás... végül is, miféle tré B-kategóriás a Lamborghini Murcielago, amikor abból alig adtak el valamennyit, miközben egy Suzuki WagonR-ből több milliót?
Konrkétan azt hozod fel, hogy le voltak maradva a konkurenciához képest eladások terén. Ez nálam nem érv. DS-ből is eladtak 150 milliót, de szerintem az inkább B-kategória a PSP-hez képest.
A Wii Sports adatai pedig nem nagyon érnek, amikor NTSC és PAL régiókban a géppel együtt csomagolták, csak Japánban kellett külön megvenni.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
berVi
senior tag
Hát lássuk.
A N64 ellenfele a PSX volt. 33 vs 104 millió eladott példány. Mindezt úgy, hogy a Sony-nak az volt az első konzolja.
A GameCube ellenfele az Xbox és a PS2 volt. 22 vs 25 vs 158 millió eladott példány, mindezt úgy, hogy a Nintendo akkor nagyjából 25 éve volt a konzolpiacon, a Sony 7 éve, az MS pedig új belépő volt.
A (S)NES óta egyedül a Wii-vel tudtak durrantani, de félreértés ne essék, az elsöprő sikert elég nagy részben a forradalmi mozgásérzékelős sztorinak köszönhetik. A Wii Sports-ból 81 (!!!) milliót adtak el, a világtörténelemben egyetlen más játéknak sem sikerült még csak megközelíteni sem ezt a számot (a 2. helyezett a Super Mario Bros NES-re, 40 millió példánnyal, stb).
Jelenleg viszont semmi forradalmi nincs, van egy ráncfelvarrt Wii-nk új névvel, ami nem érdekel senkit. Elég, ha csak ránéztek a kommentek számára, már ez is elég sokat elárul...
Egyéb kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Arra pont elég volt hogy megszülessen a WII, a DS és a 3DS..
Én nem féltenék 1 kis megingás után egy olyan céget ami 3 ilyen sikerű gépet adott ki 1 generáción belülIlletve mindenképp megvárnám a temetéssel a nagy N húzócímek megjelenését
[ Szerkesztve ]
-
berVi
senior tag
Ismét: egy szót nem szóltam a handheld konzolokról. Ott lehet sikeres a Nintendo, ez a tény viszont kurvára nem fogja életben tartani a U-t. A pénz önmagában nem segít semmit. Lásd Nokia, azóta is az MS inkubátorjában élnek. Bár mondjuk ha azt veszem, hogy lassan egyetlen népszerűbb Samsung csúcsmodellből többet adnak el, mint a 3DS-ből, a Nintendo helyében lassan ez ügyben is elkezdenék kicsit parázni. De még egyszer, a handheld téma most teljesen irreleváns, most a U-ról van szó.
Az viszont továbbra se derült ki, hogy karácsonykor miért kéne az embereknek U-t vennie PS4 helyett. Itt van a U, kvázi sokba kerül, nincsenek rá játékok (a "hamarosan jönnek" megint csak kurva kevés lesz ide, főleg 8 hónap távlatában), az online élmény fasorban sincs. Van rá pár jól bejáratott franchise n-edik része, aztán szevasz. Az eddigi 150 játékhoz írnak még 20-at, szerinted tényleg ez fogja meghozni az áttörést?
-
berVi
senior tag
válasz
Sirandrish #17 üzenetére
Egen, mindkettő B-kategóriásra is sikerült
-
Sirandrish
legenda
"A Nintendo egymaga nem fogja tudni elhúzni a szekeret."
Már kétszer megcsinálta (N64,GC)...miért ne tudná harmadszor is?
-
Perspektívába helyeztél 8 hónapot 6 évvel szemben.
Gondolom azért megengeded, hogy én kicsit optimistábban álljak a dologhoz. Valamelyik (nem rémlik most melyik) N rajongói oldal csinált E3 körül egy felmérést, hogy mi az oka, hogy még nem vett Wii U-t valaki és a válaszadók harmada mondta csak, hogy az ár, a többség a játékok hiányára panaszkodott. A játékok pedig hamarosan jönnek.
Sega sorsától pedig fényévekre van a cég, az elmút 2 évet nem számítva mindig nyereséges volt a Nintendo, a Wii és a DS korszaka alatt hatalmas nagy készpénzállományt halmoztak fel, dollár milliárdokon csücsülnek ott Kyoto-ban, a Sony közelebb van a csődhöz, mint a Nintendo.
Szóval nincs a legjobb helyzetben a Wii U (ne feledjük, hogy a 3DS eladások nagyon jók), de bukásnak nevezni szerintem jelenleg elhamarkodott dolog.
-
berVi
senior tag
Nem ferdítek semmit. Egy szóval nem mondtam, hogy 8 hónap alatt adtak el annyit, mindössze próbáltam perspektívába helyezni a dolgokat.
De akkor beszéljünk így: a Wii U-ból 3.2 milla fogyott el 8 hónap alatt. A Wii ezt 1 (egy) hónap alatt érte el. A U-ra kvázi nincsenek 3rd party címek, aki meg neadjisten megpróbálja, az így jár, mint a cikkben leírták. Pedig a Ubisoft nem éppen kezdő bagázs. A Nintendo egymaga nem fogja tudni elhúzni a szekeret.
A többi platformról eleve kár beszélni. A PS és Xbox történetesen még jobban ki fogja nyírni a U eladásokat. 50$-ral többért márt PS4-et kapnak, amire nagyságrendekkel több új játék lesz elérhető, és lényegesen erősebb a hardver is (időállóság). Hogy az online szolgáltatásokról már ne is beszéljek.
A Nintendo fejesek már nyilatkoztak arról is, hogy a U-t eleve nagyon nyomott áron adták, tehát jelenleg nem nagyon van lehetőség játszani az árával sem. Így még arra se lehet számítani, hogy majd olcsósítják, és minden szép lesz.
Ezek után elképzelésem sincs, miért venne bárki Wii U-t PS4 helyett. De komolyan. Aki azt állítja, hogy a Wii U nincs kurva nagy gondban (bár a Nintendo vezetők így látják), az egész egyszerűen tagadásban él.
Én egyáltalán nem tartom lehetetlennek, hogy idővel a Sega sorsára jutnak. A franchise-aikra egyértelműen van igény, de a gépükre már nem igazán.
[ Szerkesztve ]
-
A Wii-ből azt a 100 milliót nem 8 hónap alatt adták el, ne ferdíts.
A PS3-ból a megjelenést követő évben kb 10 millió fogyott, a Wii U-ból eddig 3-4 között. Most jönnek majd rá csak az igazán jó címek. Ha karácsonyra nem megy el belőle szintén nagyjából 10 millió, akkor beszélhetünk bukásról.
[ Szerkesztve ]
-
berVi
senior tag
Ez nem a vásárló érdeke, hanem a Nintendo-é. Wii-ból eladtak 100 milliót, a Wii U-ból 3-at. Bukás.
Amúgy a Wii 32k, a Wii U pedig 69k, szóval ne essünk túlzásokba. Tekintve, hogy egy árban van az előző generációs konzolokkal (i.e. PS3, Xbox 360), egyátalán nem drága, max a magyaroknak.
-
berVi
senior tag
Kapható még a sima Wii? Ha igen, villámgyorsan le kell állítani a forgalmazást (i.e. nincs további gyártás, készlet gyors kisöprése), és mindenkinek csak Wii U-t adni. A Wii játékok mennek vele, és lassan, de biztosan nő a U-sok száma is.
Vagy már jelenleg is ezt csinálják? Ha igen, akkor siralmas az eredmény.
-
Spancho
senior tag
Kíváncsian várom ,hogy alakul a nintendo sorsa ha kijönnek az új konzolok.
Ez az U most se valami nyerő egy csomó játék ki se jön ,és sorra jelentik be hogy ez nem lesz az nem lesz pl (EA). Gyenge is lesz nagyon hamar ,szóval kell valami új.
Mario-ra eg Zeldára vesznek sima WII-t az emberek inkább.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
-
Feverke
tag
Majd kijönnek a nagy nevek nemsokára, mariokart smashbros pikmin bayonetta... stb, akkor meg rohamosan elkezd nőni a kereslet(én is egy mariokart bundle packra várok
és akkor egyből folytatják a zombi u 2ot és mindenki boldog lesz, na meg az EA is hirtelen jónak látja majd kiadni a játékokat... nincs itt mitől félni. türelem rózsát terem
"In the grim darkness of the far future there is only WAR."
-
khron78
senior tag
Egy fanoknak egy Zelda vagy egy Metroid kellene.
A többieknek meg pár exkluzív cím, de ezek sem nagyon jönnek.
PES például miért nincsen? Az EA nyavalyog, de nincs is konkurenciája a gépre. Adjanak ki jó játékot, és biztos vinni fogják. -
keIdor
titán
Eléggé bukás szagú ez az egész Wii U ahogy van, kíváncsi leszek 2-3 év múlva hogyan áll majd.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Kábé félmilliót adhattak el belőle, ami egyébként elég szép arány az eladott konzolok számához képest. Ha sikerül a következő hónapokban beindítani a Wii U eladásokat, akkor is 2-3 év távlatában lehetne csak folytatáson gondolkodni.
-
Mister_X
nagyúr
Addig oké, hogy a Wii lineup fele Ubisoftos játék volt, de abból is csak a Red Steel volt értékelhető... az sem volt kimagasló. Ellenben a Zombi U esete sajnálatos, mert jó játék. Az EA meg hallgasson és örüljön, hogy valaki megvette a fél-egy éves játékaik portját
[ Szerkesztve ]
-
-
khron78
senior tag
Ez viszont nagy baj!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Ubisoft és az EA is nagyon elégedetlen a Wii U eladásokkal, valószínűleg nem lesz Zombi U 2 sem.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android szakmai topik
- Autós topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest