Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• htc07

addikt

válasz South Velen #72 üzenetére

Szerintem is felesleges ezen vitatkozni, a PoW bányászat pazarló, csak erősen képmutatóan hangzik a környezetvédelemmel példálózni, amikor a legtöbb ember itt maximum annyit tesz környezetvédelem címszó alatt, hogy szelektíven gyűjti a hulladékot, aztán besétál egy fast fashion boltba venni egy felsőt, aminek az elkészítése többezer liter ivóvíz felhasználásába kerül. Darabja. Hogy csak egy példát mondjak. De mindig egyszerűbb osztani az eszet, mint használni.

törölt tag

válasz South Velen #66 üzenetére

Muszáj különválasztani, mert az egyikre feltétlen szükséged van ahhoz, hogy életben maradj (pénz), míg a másik egy értelmetlen semmitérő haszontalan dolog (szórakozás). Ha veszel a pénzedből egy házat, egy autót, ruhát, ételt, italt, bármi értelmes dolgot, az teljesen rendben van, de ezt nem szórakozásból teszed, hanem mert ezek szükségesek az életedhez. Szórakozás alatt nem tudom mire gondoltok, de ha pl. xbox és társai, vagy számítógépes játékok, bulik, diszkó, hasonló dolgok, na azok szerintem teljes mértékben a kidobott pénz kategóriát képviselik. De mint írtam, ha valakinek tényleg annyi pénze van, hogy már nem tud vele mit csinálni, nyilván költeni fog ilyen dolgokra is, teljesen rendben is van, de normál esetben azért ezek a dolgok valahol a lista végén kellene hogy sorakozzanak, a tényleg fontos dolgok mögött.

Új hozzászólás Aktív témák