Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zdanee

őstag

válasz The DJ #506 üzenetére

A paragonnál a swap a LinuxSwap2 névre hallgat. De készül a Sidetrack-szerűen telepíthető csomag is (már sikerült 400MB-ba betömöríteni).
    Dhampirnak hála, aki adott egy 2 gigás Kingstonet az elhalt Sandisk helyett, vissza tudtam rakni a rendszert és folytattam a fejlesztést. Mivel tegnap kijött a Debian 6.0 Squeeze, én is gyorsan átálltam az új csomagokra és frissítettem mindent, a disztró tehát kaphatja a Z2squeeze nevet is :) Ezen kívül feltettem az 1.8-as conkyt így van imlib2 támogatás, már dolgozom az időjárás widgeten, és újraírtam a többi részt is, mostmár külön bitmapje van a tálcának, az asztalnak, a widgeteknek saját átméretezhető háttérképük van, és tartalmazhatnak grafikát is. Lehet diavetítést is csinálni, aki pl képkeretnek vagy órának szánja. Viszont nem töltöm fel egyenlőre még pár napig, mert egy füst alatt le akarok tudni pár fejlesztést, úgyismint témakezelő, grafikus zenelejátszó, 4Gb és felette lévő kártyák támogatása out of the box (több partíciós módszerrel), egy első indításkor lefutó konfiguráló program (időzóna, város az időjáráshoz, levelezés beállítása, téma kiválasztása, alapértelmezett widgetek) és ismét nekifutok a dillo 2.2-nek.

Új hozzászólás Aktív témák