- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- VGA hiba
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
A paragonnál a swap a LinuxSwap2 névre hallgat. De készül a Sidetrack-szerűen telepíthető csomag is (már sikerült 400MB-ba betömöríteni).
Dhampirnak hála, aki adott egy 2 gigás Kingstonet az elhalt Sandisk helyett, vissza tudtam rakni a rendszert és folytattam a fejlesztést. Mivel tegnap kijött a Debian 6.0 Squeeze, én is gyorsan átálltam az új csomagokra és frissítettem mindent, a disztró tehát kaphatja a Z2squeeze nevet isEzen kívül feltettem az 1.8-as conkyt így van imlib2 támogatás, már dolgozom az időjárás widgeten, és újraírtam a többi részt is, mostmár külön bitmapje van a tálcának, az asztalnak, a widgeteknek saját átméretezhető háttérképük van, és tartalmazhatnak grafikát is. Lehet diavetítést is csinálni, aki pl képkeretnek vagy órának szánja. Viszont nem töltöm fel egyenlőre még pár napig, mert egy füst alatt le akarok tudni pár fejlesztést, úgyismint témakezelő, grafikus zenelejátszó, 4Gb és felette lévő kártyák támogatása out of the box (több partíciós módszerrel), egy első indításkor lefutó konfiguráló program (időzóna, város az időjáráshoz, levelezés beállítása, téma kiválasztása, alapértelmezett widgetek) és ismét nekifutok a dillo 2.2-nek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik
- Robotporszívók
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 5 14" FHD IPS Ryzen 5 5500U 8GB RAM 256GB NVME SSD Magyar Vil. Bill. Garancia
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2932
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest