Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdanee
őstag
No, ma reggel hívott a Vám, hogy van a nevemre címezve 26 valami, amiről ők nem tudják, hogy micsoda. Éppen aludtam, egy kicsit kába voltam, de felvázoltam neki, hogy ez egy azonnali üzenetküldő, de mégsem telefon, és hogy ezt nem mind magamnak, hanem csoportos rendelésként sok embernek, magánszemélyeknek rendeltem. Nem úgy tűnt, mint aki felfogta a lényeget, ezért a Linuxal már meg sem próbáltam összezavarni. Nem mondott semmit amit tennem kéne, miután tisztázta, hogy magánszemélyeknek van a doboz, azért biztosítottam róla, hogy ezzel a topiccal igazolni tudom a dolgot. Szóval akár még a héten itt lehet a doboz
Vagy hínak, hogy mennyibe kerül az ÁFA, arról nem kérdezett. Valószínűleg a másik doboz miatt hamarosan újra hívnak, majd akkor tisztázom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest