Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
de fasza, csak kapni nem lehet sehol
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
Hoplitész #22 üzenetére
Köszi!
Pont a Wikipedia-ra nem mentem fel, de azért üzleti adatokat ott fenntartással szoktam kezelni. Ez viszont nagyjából úgy néz ki, hogy valószínűleg mára a Game & Network Services a vezető részleg. Legalábbis ebben az irányba mutatnak a számok. Azért fura, hogy a Sony hova tolódott el a tévé, walkman, otthoni sztereó cuccoktól, amikben annyira penge volt anno.
-
Te miről beszélsz? 😅 Switchből eladtak eddig több mint 78 millió darabot, ezzel szemben xbox one szeriából meg 50 milliót sem. Még ha a wii u-val hasonlítanánk össze sem jönne ki a 0.31%-os részesedés, pedig nem volt egy kimondott sikertermék.
Kb így nézhetnek ki most a részesedések:
PS4 47%
Switch 33%
XOne 20%
És ezen az új konzolok sem változtatnak túl sokat. -
ElEvEn11
senior tag
válasz
Hoplitész #11 üzenetére
Na hát ez az, hogy lehet!
Kerestem megbízható adatokat, de nem igazán találtam erre vonatkozóan (2021 első negyed v. 2020 utolsó). Bár lehet, csak bénáztam, de gondoltam valaki itt csak vágni fogja csípőből.
Amúgy a PS az nem külön részleg a szórakoztatóiparitól? Mármint teljesen önálló.
#3 DudeHUN
OK, rendben, de ez hivatalos forrásban találtad? Mennyi, az annyi? -
opr
nagyúr
válasz
GoldhandRent #17 üzenetére
Szerintem az a 42% az csak a ps5 vs xsx|s, úgy tűnik reálisnak.
-
thedioda
tag
válasz
GoldhandRent #17 üzenetére
Nincs benne, a nintendo 0.31%
Amenyire emlékszek a hírekre az elején mindkető 5 milliót rendelt le utána bővítettek 10 re, szerintem max pár százezer darab lehet a differencia. -
GoldhandRent
őstag
XSS-ből már első napon teli raklapok voltak, mert a kutyának nem kellett
erre írtam amit írtam "idén februárban elvileg 42% volt az xbox piaci részesedése", de nem tudom hogy ebben benne van e a nintendo
számokkal többre megyünk majd, az fix. de nagyon közel kell legyenek egymáshoz a PS5 és az XSX eladások. -
opr
nagyúr
válasz
GoldhandRent #15 üzenetére
Nem egeszen, mint kiderult, a PS5-ot hamarabb kezdtek el gyartani, mint az XSX|S-t, plusz az XSS annyira nem megy, hogy ott mar konkretan megteheted azt, hogy csak ugy veszel egyet (legalabbis angliaban most neztem meg gyorsan, konkretan van rendelos es meg ma atvevos, meg holnap ingyenesen kiszallitos moka is, tobb boltban is).
Tehat: PS5, XSX: Amennyit le tudnak gyartani, annyi elmegy azonnal, plusz PS5-ot hamarabb is kezdtek, XSS viszont egyszeruen ugy tunik, nem erdekel kb senkit, legalabbis nem olyan szinten, mint a ket "nagy" konzol -> PS5-bol sokkal tobbet adtak el.
De ez tovabbra is csaloka statisztika, szerintem leghamarabb iden ev vegen/jovo ev elejen lesz erdemes megnezni ezeket a statisztikakat, felteve, hogy lesz mibol dolgozni (azaz az MS is mond vegre konkret szamokat). -
GoldhandRent
őstag
-
DEJVID
őstag
válasz
GoldhandRent #2 üzenetére
Filmes és tv-s kamerában (meg a hozzájuk kapcsolódó kiegészítők, vezértlők stb.) is jelentős szereplők.
-
opr
nagyúr
Amugy igen, semmi ertelme ezeknek a ki mennyit adott el statisztikaknak, amig nem az a helyzet, hogy barmelyiket barmikor meg tudod venni a sarki boltban ugy, hogy leemeled a polcrol es hazaviszed, mert amig nem ez a helyzet, addig gyakorlatilag annyit tudunk meg, hogy eddig melyik oldalon mennyit sikerult leszallitani.
-
thedioda
tag
49 milliót eladtak a one-bol tavaj novemberig. Idén februárban elvileg 42% volt az xbox piaci részesedése, van hova fejlödni de nincs okuk szégyenkezni. Jelenleg a series x|s böl is készlet hiány van, én sem a 185k-s árán jutottam hozzá hogy ne keljen hónapokig várni rá, ebböl kiindulva az MS ép ugy eltud adni egyböl mindent mint a sony. Ami ha belegondolsz nem is meglepő, a gamepass jó deal, az emberek többségét anyira nem is érdeklik az exkluzív címek inkább azok az AAA címek amik amúgy kijönnek mindkettőre, meg a F2P gamek (warzone,fortnite,apex).
-
opr
nagyúr
Nem értem. Most a tavaly ilyenkor már senkit nem érdeklő one szériához képest 232% extra? Mert ugye series széria (széria széria, istenem, ezt sose fogom megérteni, hogy amikor ezt valami agyas kitalálta, senki nem szólt neki, hogy "Józsi bazdmeg, sztrókod van", hanem helyette konkrétan ez lett a név), szóval series x|s tavaly ilyenkor még nem volt.
A one szériához képest extra 232% viszont, hogy is mondjam... Inkább én se közölnék számokat. -
Érdekes, hogy az előző generációból is ennyit adnak még el, de azért...
TROLL ON
232 százalékos növekedést hoztak az új Xbox konzolok -
jerry311
nagyúr
...7,8 millió újgenerációs konzolt
értékesítettvolt képes legyártani... -
ElEvEn11
senior tag
Tud valaki arról valami adatot, hogy melyik most a Sony legjövedelmezőbb ága?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Sony által megosztott adatok szerint ez az aktuális negyedévben meg is lehet.
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Next level Racing - Racing Wheel Stand 2.0 (NLR-S023)
- Logitech g920 váltóval
- Sokat futott Samsung 120gb és Kingston 250gb SSD de jó állapotúak,egyben 5e ftért, eladóak.
- Asrock X99 Extreme 4 alaplap hibátlan új allapotban
- Hot Toys Star Wars ARF Trooper&501 Legion AT-RT
- AMD Ryzen 9 5950X AM4 processzor,dobozában,hibátlan működéssel!
- MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G,dobozában,hibátlan működéssel,tesztekkel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest