Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guidetti
csendes tag
Ne is mondd, nekem is borotva, hajszárító, fülhallgató stb... Nem azt mondom, hogy használhatatlanok de volt, hogy többet vártam tőlük...
A Denon meg jó kis márka reméljük jó kezekben van a Marantzal együtt...
-
Tetsuo
őstag
Nem csak neked, nekem is ez a tapasztalatom és sok másik embernek is.
Legújabban egy borotvát vettem ezen márkanév alatt, messze elvárásaim alatt van.Most néztem, az eredetileg amerikai, hi-fi cég Marantz már egy ideje nem a Philips alá tartozik, hanem a japán Denon cég tulajdona vagy társmárkája, japán felügyelet alatt. Ez jó hír.
[ Szerkesztve ]
-
Guidetti
csendes tag
Sose volt a Philips mint márka a szívem csücske, ezután sem lesz...
-
stellaz
veterán
válasz Cyberboy42 #36 üzenetére
Pár vágott szemű.
-
Cyberboy42
senior tag
na, a tapipados gomboknál lett betéve. az meg hogy a zajszűrés sem működik már csak egy vicc... Mégis mi a lópikula van a philipsnél, hogy ennyire félresikerült termék(ek)et tesznek piacra.
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
törölt tag
Azért van olyan Sony füles, amin egyszerre kellemes a vájt fülűeknek, 100-as alatt van az ára, és meg zajszűrős is...
-
RetepNyaraB
veterán
Köszi a tartalmas hozzászólást, mely kimerítő tapasztalatról árulkodik egyben. Vezess, mester!
Mutasd kérlek a zajszűrés mentes HIFI eszközt, amellyel a magyar nemzeti huplikon buszozol. Ja, te nem arra gondolsz? Milyen kár, hogy itt épp rohadtul egy mobil felhasználásra szánt terméket beszélnénk meg, NEM az 1000 dolláros, ipari headset kategóriában"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
cs1964
csendes tag
Bose A20 ha zajszűrést akarsz az ára 1000 dollár. Ha hifit akarok akkor nem kell zajszűrés.
-
Dester31
tag
válasz secretgarden #24 üzenetére
Leírtad, mi volt a gondom a Sennheiser agybadugós fülesekkel. Vagy hármat elfogyasztottam néhány év alatt, mindnek a kábele tört meg, ami természetesen házi módszerekkel forraszthatatlan. Amúgy én is Spotifyt hallgatok főleg (FLAC-ot ritkán), de nekem jobban fáj, hogy a TubeAmp Pro-t kivették a Note10+-ból az S8+-hoz képest. Utálom az ekvalizereket alapból, de a Sony például elképesztően szebben szólt tőle Bluetoothon. Néha azért eltűnődöm, hogy jobb lett volna-e a Bowers & Wilkins, de nem tudom, mennyire volt placebo a hangzása. Az volt az első ilyen kategóriájú füles, amit hallottam tavaly, és iszonyat zen szállt meg. A Sony lehet, hogy egyszerűen csak nem ütött már akkorát másodjára pár hónappal később, nem tudom. Árban kábé ugyanott vannak. Igaz, a Sonyból sikerült egy hivatalos megjelenés előtti darabot olcsóbban kifognom, közvetlenül a Sonytól, úgyhogy 20-30e Ft-tal azért beljebb vagyok, ami nem mindegy. Az árkülönbség kábé annyi, mint ennek a Philipsnek az ára
Des
-
stellaz
veterán
válasz secretgarden #26 üzenetére
Ez nekem is probléma sokszor, ezért a Sony hsb-20 Bluetooth lejátszóját használom (ezen még Jack kimenet van, nincs egybe építve, hogy kábel szakadáskor az egészet ki kelljen dobni), elég jó hangja van és kellően hangos is. Igaz, a KOSS 32 ohmmos, a telefonok szerintem nem erre vannak tervezve. Ha behal az aksija, akkor egy fiio lesz az utódja. Ez a felállás elég kényelmes is, hiszen megvan a kvázi mobilitás, de szabadon cserélhető a füles.
Érdekes, hogy a Chromecast audiora kötve a fülest konkrétan már háromnegyed hangerővel hallgatva is fizikailag fáj, és az is jó jel, hogy itt sem torzít a KOSS.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz secretgarden #15 üzenetére
A Microsoft Surface Headphonest hova tenned a rangsorba? Ha volt olyanhoz szerencsed, akkor kifejezetten erdekelne!
-
RetepNyaraB
veterán
Sem én, sem feltehetőleg Te nem hallottad. Mindketten teszt olvasgatás alapján pötyögünk itt. Én a saját tesztünkre hagyatkozom és a szubjektív véleményemet fogalmaztam meg, amely az enyém, mint bárki másnak is a sajátja (bár az összes, magát magasabbra pozicionáló Philipset hallottam és/vagy volt a birtokomban - a fidelio szériára gondolok - és nincs nagy véleményem róluk, finoman szólva). A kidobott pénz csak arra vonatkozik, hogy a 35k ahhoz sok, hogy ócska terméket kapjunk érte. Akkor is sok, ha nem 100k-s kategóriát várunk. A vezetékest pedig szimpla példaként hoztam fel az elfogadható hangzásra, az árkategória miatt, nem az összehasonlítás kedvéért. Persze ha bele akarsz menni, akkor pont ma már simán össze lehet hasonlítani őket, bár ez itt most nem téma. De nyilván minden mondatot lehet ízlés szerint
félreértelmezni; csak folyvást, kérem!"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
secretgarden
aktív tag
Nalam az egyebkent tokeletes OnePlus 7 telommal van olyan hogy egyszeruen nem eleg hangos a beepitett hangszorojan egy telefonhivas, maxra tolt hangerovel is csak akkor eleg ha csendes kornyezetben vagyok, egy zajos irodaban vagy utcan mar nem eleg. Erdekes modon csak a rendes telefonhivasoknal van ilyen gond, Skype/Hangouts/Duo/Messenger/Whatsapp stb hivasoknal meg zenenel jobb a helyzet. Szoval "voice call" telefonalashoz mindig felteszek valami BT fulhallgatot/fejhallgatot, azokon van boven eleg hangero. Volt egy regi (mar sajnos elromlott/szetesett) noname ("7dayshop" - https://www.amazon.co.uk/dp/B00R7KDSZ0/ref=pe_1572281_66412651_cm_rv_eml_rv0_dp ) fulhallgatom, aktiv zajszurese sugott, de a hangja meglepoen jo volt es kikapcsolt zajszuressel nulla sugas volt, mindez szenzacios volt a kb. £30 árához kepest, es volt egy egyedi tulajdonsaga, amit nagyon ritkan latok manapsag BT fulhallgaton: a szokasos telefon/tablet hangerot szabalyzo volume up/down gombokon kivul volt rajta egy potmeteres analog hangeroszabalyzo is, ami a fejhallgatoba epitett erosito erositeset szabalyozta. Na, olyant hogy mindket hangerot maximumra ki se probaltam mert szetrobbant volna a fejem (vagy a fejhallgato), bazi eros volt :-) Meg, vannak jatekok/appok ahol a nemitastol egyel feljebb levo legalacsonyabb hangero is tul sok, na ezzel le lehetett venni annak hangerejebol is, csendes meditaciohoz tokeletes volt.
-
stellaz
veterán
válasz secretgarden #23 üzenetére
Nekem a Nokia Essence zajszűrése nem úgy működött, ahogy kell. Ellenben a sonyt többször kipróbáltam, az úgy szűrt, ahogy kell, semmi egyéb búgás, sistergés nem volt.
-
secretgarden
aktív tag
Sennheiser hangja nekem bejott, bar csak kb 10 percig volt alkalmam hasznalni. Amugy alapbol a Sennheiser-ek nagyon jok, mind a mai napig van regrol ket par Sennheiser CX400-asom amik persze csak vezetekesek, es csak "fulbedugosak", de gyonyoruen szolnak, a gyengejuk a kabel, egy harmadik paron mar elszakadt a huzal nem szol, kuka lett, az egyik meglevon kilatszik a vezetekbol a fem de meg mukodik, a harmadik az meg jo. Regi Sony MP3 lejatszommal ezeket hasznalom. Kicsit gyengebb rajtuk a basszus mint a ma megszokott, de nagyon tiszta hangjuk van, es peldaul komolyzenehez vagy minosegi hangoskonyvekhez ma se nagyon van jobb.
Igen, egyetertek, szerintem a Sony-bol en egy nem tul jol sikerult drabot fogtam ki, futo001 kollega meg a Bose-bol fogott ki egy nem tul jo darabot. Sajnos ma a dragasag es markanev nem garancia a hibamentessegre, volt szerencsenk hasznalhatatlanul lassan mukodo draga Sony smart TV-hez, bezoldulo kepernyoju Lenovo tablethez, csikos es "ghost touch" jelensegtol szenvedo Motorola telefonhoz, hangerot allandoan magatol nulla kozelebe levevo Samsung telefonhoz, akku hibas Acer tablethez, "morzezos" Acer Chromebookhoz, kollegak kozul tobb volt aki aktualis csucs iPhone-t / Samsung S szerias telefont kuldott/vitt vissza, volt egy kulonosen peches akinek 2 hetes jol felszerelt Mini-jeben (ami ugye BMW) halt meg a motor ugy hogy motort kellett cserelni de inkabb adtak neki egy uj autot stb... ...
Hangminosegben en csak az "egesz jo"-ra torekszem, nem az "abszolut legjobbra" az draga mulatsag (abszolut legjobb mindig draga mulatsag legyen az hangszoro, TV, bickli, auto vagy barmi), es munka kozben igazabol nem is lehet annyire elvezni a minoseget ha az ember agya masra fokuszal. Eleve en foleg Spotify-t hallgatok, ami elvileg nem a lejobb minoseg, bar megmondom oszinten en amikor kiprobaltam a Tidal hifi minosegu elofizeteset nem nagyon hallottam kulonbseget (vagy talan mintha). Mint a 320kbps vs. 256kbps mp3-nal, itt is nagyon nagyon kell fulelnem-fokuszalnom hogy halljak valami kulonbseget. Lehet mar oregeszem :-) (Teloknal is 6-6.5 inchen en nem latok kulonbseget 1080p-s meg 1440p-s kijelzo kozott :-))
-
secretgarden
aktív tag
Sennheiser-rel egyetertek, Momentum 2-hoz volt szerencsem, tenyleg szepen szol. En mindent csak BT-n hasznalok fulest, ugy olyan nagy kulonbseget nagyon nem hallok. A sztori egyebkent az volt, hogy a munkahelyemen lehett valasztani hogy mit akarunk, en eredetileg a Momentum True Wireless-re gondoltam, de azt nem engedtek mert hogy "fulbedugos" es mint ilyen "nem profi". Igy aztan mondtam legyen a "nagy" Momentum 2 Wireless, de azt tul dragallottak. (Erdekes modon mindkettobol volt probadarab, de minek, ha megvetetni meg nem lehet?) EKkor mondtam hogy akkor legyen a nagy Sony fules, sok remenyt nem fuztem hozza, mert valami £20-al volt olcsobb mint a Sennheiser, de valami csoda folytan rabolintottak. Szoval igy lett ingyen Sony-m. :-) A Bose-t meg magam vettem par honappal korabban mielott jott ez a ceges megmozdulas :-) 1x £330 is nagy penz volt, 2x £330-at tuti nem koltotem volna sajat zsebbol fulhallgatokra :-) Szerencsere mivel sokszor amugy is otthonrol dolgozunk (virus miatt most meg allandoan) senki nem szol semmit ha a ceges eszkozt otthon nem-munka celra is hasznaljuk. :-)
A Bose-zal szerintem egy hibas peldanyt foghattal ki, nekem nincsenek problemaim vele, szepen szol (persze van meg szebben szolo), zajszurese kivalo, nincs hangnyomas, kenyelmes viselni orakon at (kiveve ha meleg van, mert akkor izzad az ember fule, de ez mindegyik over-the-ears-nal igy van). Lehet en meg a Sony-val nyultam bele egy nem tul jol sikerult peldanyba, a hangja nagyon szep, de az a zajszures sugas-zugas a hatterben nagyon zavaro, es boven tul hangos, mintha valami regi kazettas magnorol hallgatna az ember felvetelt (vagy meg annal is jobban sug), husz perc zajszuros hasznalat utan ugy vettem le, hogy "halistennek, vegre csend van", szoval a zajszures reszevel az volt a gondolatom hogy "egy £300+ Sony zajszurese nem lehet ennyire gáz"...
Anker is eleg jo marka. Plantronics-nak is volt egesz turheto (legalabb is beszelgeteshez, zenehez annyira nem). Meg egy rakast kinait kirpobaltam Amazon-rol/eBay-rol, donto tobbseguket vissza is kuldtem orakon belul mert csapnivalok voltak. De ez a Taotronics ( https://www.amazon.co.uk/Headphones-TaoTronics-Bluetooth-SoundLiberty-Waterproof-Black/dp/B08663JG2V/ref=sr_1_4?crid=82HH4PJZIEMD&dchild=1&keywords=taotronics+true+wireless+earbuds&qid=1587551641&sprefix=taotronics+true+%2Caps%2C197&sr=8-4 ) peldaul abszolut bejott, raadasul en akciosan £25-ert vettem, egy ici-pici sugas persze van, aktiv zajszures ennyiert meg nincs, de sportolashoz abszolut kivalo, basszus megeleposen eros, hangja meglepoen tiszta, es Bluetooth 5-os (telefonom szinten), es tenyleg latszik is a kulonbseg, telefonomat ha bennt van a hazban en meg kinnt vagyok a kertben mukodik, kulteren jo 17-18 meterig, hazon belul, 3-4 falon-szoban keresztul siman, ami minimum duplaja mint BT 4.x-eseknel tapasztaltam, nem szakadozik stb. -
Dester31
tag
válasz secretgarden #19 üzenetére
Szerintem itt a tieddel van valami gond. Nekem ha bekapcsolom a Sonyn a zajszűrést, akkor kuss van. Nincs távoli vízesés. Vagy a fülemre másképp fekszik fel, nem tudom.
Én amúgy a Bowers & Wilkins és a Sony között vacilláltam, a Sony lett. A B&W-nek két előnye volt: egyrészt USB-n is tudott fogadni tömörítetlen anyagot, másrészt kicsit szebben szólt. Viszont a zajszűrése jobb a Sonynak, a kezelése szintén, a design is jobban tetszik.
Vezetékkel nem használom, már csak az aktív zajszűrés hiánya miatt sem. Viszont kíváncsi lennék a másik kolléga által megemlített Sennheiser hangzására is, olyan még nem volt a fejemen.Des
-
En zenelni inkabb Sennheiser Momentum 2 vagy 3 melle tennem a voksom. Sokkal tisztabb hangja van meg ugy is, hogy nem tamogat LDAC-ot. Vezetekkel is szoktam hasznalni, ugy mar a Sony WH-1000M3 labdaba sem rug (vezetekkel konkretan gagyi a Sony hangja).
Amugy szeretem a Sony-t is, hangot leszamitva mindenben jobb, azt inkabb repulon hasznalom.
Parom jobban szereti a Sony-t, mert jobban duborog, de szerinte is tisztabb a Momentum 2 hangzasa.
A Bose-t furcsalom, hogy szereted, 1 percet nem tartottam a fejemen mikor kiprobaltam, ertekelhetetlen volt a hangzasa es bekapcsolt zajszuressel nagyon kellemetlen nyomast ereztem a fuleimben. Annyira rossz volt a hangzas, hogy mar ott eszembe jutott lehet hibas darab, nem tudtam masikat kiprobalni.De pont ezert van ennyi termek a piacon, ahany ember annyi izles.
Szerk: kozben eszembe jutott, hogy azota kiprobaltam masik Bose QC 35 II-t, tenyleg nem szeretem hangjat.
[ Szerkesztve ]
I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
secretgarden
aktív tag
válasz secretgarden #19 üzenetére
Kicsit off, bluetooth hordozhato hanszorobol meg erdekes modon nem valamelyik patinas nagy nevu gyarto modellje lett nalam a befuto, hanem az Anker SoundCore Flare+ (nem osszekeverendo az eldojevel a Flare-rel).
-
secretgarden
aktív tag
Hallottam rola, de még nekem sem volt szerencsém hozzá. Jó lenne egy kituno es nem csillagaszati arakba kerulo fules, ami szepen is szol es a zajszurese is kivalo. Mikor az emlitett Bose-t eloszor hasznaltam, az gondoltam, "ez egesz jol szol, es wow, a zajszurese valami fenomenalis". Aztan jott az emelitett Sony, jott a "wow, ez nagyon nagyon szepen szol, egyertelmuen szebben mint a Bose", csak aztan bekapcsoltam a zajszurest, es egybol elindult a hatterben egy "tavoli vizeses"-szeru morajlas. Egy darabig ugy voltam vele, hogy megbocsatom neki, de csak idegesitett az allando hatter sugas-zugas. Visszatertem a Bose-hoz, wow micsoda zajszures, de Sony utan nem szol tul szepen. Vegul mindkettot megtartottam, csendes szobaban ahol nem kell zajszures a Sony-t hasznalom, zajos helyen/irodban meg a Bose-t... Sportolashoz meg egyiket sem, ott erdekes modon egy kinai Taotronics lett a befuto, egy in-ear-canal "fuljaratba-dugos" teljesen vezetek mentes fulhallgato, nincs benne aktiv zajszures de a gumi eleg jol szur alapbol, es ez annyira passzol a fulembe hogy nem is erzem hogy bennt van, es sosem akar kilazulni/kiesni, a hangja pedig dobbenetesen jo ahhoz kepest hogy egy tizezer forint koruli kutyurol van szo (persze azert nem az emlitett Bose vagy Sony szintje, csak azok ugye egesz fulet beborito modellek es vagy 15x annyiba kerulnek).
-
Tetsuo
őstag
Talán a Shure Aonic 50 a legjobb, de sajnos nem tudtam kipróbálni.
-
stellaz
veterán
"Jelenleg 35 000 forintért vásárolható meg, ami ebben a kategóriában átlagosnak számít, de tudásához képest kicsit túlárazottnak érezzük."
Hogy is mondjam, ha veszek egy terméket (amit kínaiban fele - harmad annyiért megkapok) 35 ezer forintért és éppen csak az egyik fő funkció nem működik benne, akkor nem kicsit túlárazott, hanem konkrét átverés, amiért a fogyasztóvédelemhez is lehetne fordulni.
Régebben volt olcsóbb Philips fülesem kettő is, de büntetés volt mind a kettő, pár nap használat után mentek a fiók aljára.
Ellenben érdekes módon a phiplips bluettoth audio adapterem kiváló, stereo hifi rendszerben is megállja a helyét. Mint ahogy 15 éve egy grundig hordoztható cd lejátszónak volt olyan hangja fülessel, hogy mikor megvettem az utód, papíron sokkal jobb panasonicot majdnem elsírtam magam, pedig nem volt az audio élvonalában a márka sohasem.
Mindazonáltal sok éves bluetooth fej és fülhallgatózás (Nokia Essence, Sony, sbh-20 Samsung U, LG HBS-A100 + 1 Medion fejhallgató meg valami fejes, aminek elfelejtettem a nevét) után vettem egy KOSS Prota Pro-t és köszönöm, nem kell más. Szebb a hangja, mint az előző bármelyikének, ultra könnyű, észre sem veszem, hogy a fejemen van miközben jóval olcsóbb is. Tömegközlekedésen zavar kicsit, hogy kihallatszik, amit hallgatok, de annyira jó a hangja, hogy elviselem (meg a mellettem lévők is ) .
[ Szerkesztve ]
-
GreatL
őstag
Ennyiért nagyon jó Panasonic és JBL fejhallgatók vannak ilyen vagy jobb tulajdonságokkal.
Intel Core Ultra 7 265K Arctic LF3 420 víz | MSI Tomahawk | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB KIT | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
secretgarden
aktív tag
Olcso husnak... Tapasztalatom szerint, ha valaki tenyleg jo bluetooth fulest keres, akkor:
- Ha a zajszures a fontos: Bose QuietComfort 35 II / 700
- Ha a legjobb zenei elmeny a fontos: Sony WH-1000XM2 / XM3
Mondom ezt kb 25 kulonfele BT fules hasznalata alapjan, olcso "noname" kinaitol (Tranya es Traotronics meglepoen jok voltak) az Anker es hasonlo kozepkategorian at, majd valamivel feljebb Beats kategoriajan at a Sennheiser es tarsaiig.
(Persze csak mert nem vagyok audiophile - van kollegam aki az, o felmillios vezetekes fulest hasznal, es nem telefonrol hajtja meg :-))[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szomorú vagyok ennél többet vártam volna, főleg ennyi pénzért.
duree54
-
Gabor tm
tag
Nem olvastam másik tesztet, de az ambient módban is csak zúgó mikrofonból nekem úgy tűnik, hogy konkrétan hibás terméket kaptak tesztre...
Áldás, békesség, Túró Rudi mindenkinek!
-
kakuk.tamas
addikt
Én egy Sony WH-XB700-ast nyúzok már egy hónapja.
MM-ben 35k volt (már csak 30). Könnyű, észre se veszi az ember, hogy a fején van. Kényelmes, ebben megy a zajszűrés ( ), és szerintem eszméletlen jó hangja is van ennyi pénzért (azt itt hozzátenném, hogy Tidal-on hallgatok zenét kizárólag).
Jah, és külön piros pont neki, hogy Type-C töltője van.
A Sony alkalmazását illik letölteni hozzá, és "bekonfigolni" vele a fülest a júzerfejérefülére.[ Szerkesztve ]
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
mad823
őstag
válasz RetepNyaraB #7 üzenetére
Azért az átlag 5/4 csillagos értékelés a hifis review oldalakon nem azt mutatja, hogy kidobott pénz lenne, bár te ezt látatlanban (azaz hallatlanban ) megelőlegezed neki. Egy vezetékessel meg összehasonlítani nettó felesleges.
-
duke
aktív tag
"Zajszűrést ígér a Philips PH805 fejhallgató – kipróbáltuk!"
Az jo, hogy pont az a funkcio nem is mukodik, ami a cimben is benne van.
Amugy is ez zajszures ugy altalaban akkor erne valamit, ha a durva hangokat is ki tudnak szurni, mint az utvefuro, kutyaugatas, teherauto duborgese, nem csak a tavoli madarcsicsergest. -
RetepNyaraB
veterán
Most ezt kinek írod és mire?
Nem a bt 5-öt aljaztam, hanem azt, hogy ha 35 rugó megy a szemétbe, az pont már a nem mindegy kategória, Philipstől meg különösen nem, mert megveszi bolgog-boldogtalan. Ennyi pénzért pedig akár járhatna jobb is, ha kihagyják belőle mondjuk a vicc zajszűrést, meg érintőpanelt. Nem akkora truváj hallgatható drivert gyártani; már egy hyperX cloud is vállalható 20 rugó környékén. Plusz a kékfog, 35-ből, haszonnal és mindenki örül.
Helyette az ipari hulladék, amire égető szükség van"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Sleed
aktív tag
Eszméletlen gagyik ezek a stock fotók az odaphotoshoppolt fejhallgatóval. Aliexpressen a kínai cuccoknál még elmegy (és bevett gyarkorlat), de egy ilyen ismert márkánál szerintem irtó ciki.
-
Freiherr
őstag
Ez bizony qkapozitív termék, 35 lepedőért.
Back to the future
-
mad823
őstag
válasz RetepNyaraB #1 üzenetére
A BT5.0 sávszélességére azért már lehet minőséget építeni. Egyébként meg ennyi pénzért ilyen minőség jár, ami jobb, az drágább.
-
Tetsuo
őstag
A Plantronics Voyagereket is tesztelhetné a PH, jobban a portfolióba illik.
-
nagyúr
Szerencsétlen Philips márka, olyan élete van, mintha kvázi bedobták volna egy menetre a legközelebbi betonkeverőbe egy ipartelepen...
Csoda, hogy ilyen félresikerült terméket nyomnak ki a csövön.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
RetepNyaraB
veterán
35 rugó kidobni már sok, minőséget elvárni pont kicsit kevés (legalább is kékfog vonalon). A jelenlegi forint vs.dollár/euró időkben amúgy is különösen keserves. Nembaj, a márkanév elviszi a balhét továbbra is
Direkt rákerestem; a Sony xm3 rohadtul tartja az árát (a Bose meg nyilván). Igazából nem véletlenül."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest