Új hozzászólás Aktív témák
-
thedioda
tag
Nem fog megszünni átálnak másra, hozzáteszem még lehet hogy arra se lesz szükség, újabban hallani olyat hogy 22 július nál előbb nem is lesz átállás, holott idén decemberől volt szó. Amennyiben mégis időbe jöne eth ra a pos, akkor is annyit hoznak még a másodhegedüs coinok is, hogy senkinek nem éri meg olcsóbban eladni a vgakat, max nem vesznek már annyit újonnan 12-16 hónapos megtérűlés mellé.
-
thedioda
tag
válasz
huskydog17 #115 üzenetére
Hát aki most tervez kártyat venni az szerintem eleve nem fog egy 5 éves játékot elővenni, de még 3 éveset is jóeséjel csak akkor ha valami nagyon hypeolt cím volt jó kritikai visszhangal(metro), és nem szenvedte már végig az illető esetleg szarabb minőségben is. Emellé a deus ex dx12 vel csak a hab a tortán.
-
thedioda
tag
Engem az még jobban zavar, hogy a tesztelt játékok nagy része már kellően régi ahoz(aki akarta már végigjátszotta jó eséjel), hogy a többséget szerintem ne érdekelje, köztük engem se. Van egy kettő amit meg tartanék viszonyítási alapnak, pl a metro-t, de jó lenne látni kicsit populárisabb gameket mint a warzon/bf, illetve kicsit frissebeket mint pl ac valhalla, cp2077.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Még tovább resztelte a Navi 23-at az AMD, de állítása szerint még így is tökéletesen kihasználható marad a Full HD felbontás.
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Mozgásban a Crimson Desert
- Elfelejtettem a film címét
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest