- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Aprósólyom #43 üzenetére
sztem többször is ( :
jelenleg amd-től lassan már 8/16 lesz a beugró, legalábbis 7nm-ből
3100 nincs, 3500x nincs, 3600 majdnem 5600 árán...amennyiért meg lehet 3700x-et venni...röhej
nekem egy bajom van intellel, az a bizonyos full kamu 65w
még itt is rengetegen benyalják, hogy hát persze 65w a 10700, meg a 10900, meg minden 65w, nyilván, teljesen mindegy hány magos és mekkora órajelen fut, akkor is 65w - ez mondjuk az emberi hülyeség is -
persze, csak akkor nem úgy néz ki a mese mint tesztekben ha 65w-on mennek mert tudnak azok 65w-on tekerni, csak értelme semmi
5600x egyébként adott áráért jó deal volt mostanság - 95e is volt -, 6 mag ide vagy oda, az csak egy dolog - én inkább vettem megint 3800x-et, ráadásul kivételesen apróról jó áron, 1-2 évente egy ilyen azért még akad ( : -
de megint megugrottak az 5xxx árak - is -
lapok terén viszont sztem még mindig sokkal jobb az amd - ezért sem intelt vettem, meg ugye lock mentes minden cpu, teljesen mindegy hogy csak kíváncsiságból nézem meg mennyit fut még értelmes feszen, de nem kell felárat fizessek - , annyi jó lap van amd alá, most boltban 40e-ért olyat vettem nem félnék belevágni 5950x-et sem, max nem lehetne annyira meghajtani mint egy aorus masterben /-1-200 mhz, de úgyis hűthetetlen/értelmetlen, szóval mindegy -
gy.b. 5900x-et rántott meg 40e alatti msi x470-ben 4,5g-re stabilan, tartotta a vrm magát, kódolás alatt sem volt kritikusa hőmérsékletű
úh. a mostani lapomnak is menne, ahogy néztem még komolyabb is egy kicsit a vrm-je mint annak az x470-nek, plusz batár nagy hűtés van rajta mint akár egy tománb.
mostani árakon az a jobb választás amit tudsz venni valamennyire értelmes(ebb) áron
gondolom az amd tisztában van vele hányan adnak el majd msrp közelében ezekből, ezért is letojta az árazás "finomhangolását"
teljesen lényegtelen mennyire "kiáltják ki" jelenleg az árakat_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest