- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Apple asztali gépek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
irdababy7
újonc
Sziaztok!
Tegnap vettem a mini pro-mat. Előtte olvastam ezt a fórumot,úgyhogy tudtam,hogy mire kell odafigyelni vásárláskor. Xperia Ray volt a másik,amit megvettem volna,ha ez problémás.
A boltban azzal kezdtem, hogy megnéztem,melyik héten készült. 11W49 szóval megnyugodtam,mert ezt vmikor decemberben gyártották.
Nos,megvettem tegnap,eddig töltőn volt... nemrég bekapcsoltam. Hallgattam rajta zenét(nagyon bejön) Utána pedig kicsit facebookoztam. ÉS akkor hallottam meg a tücsökzenét. Levettem a hátlapot és akkor tényleg hangosabb volt. Egyből leesett hogy ez ahhoz hasonlít, mint amikor berezonál az internettől a hangfal,vagy bármi más. Letiltottam az internethálózatot, és abbahagyta. Szóval szerintem ez a ciripelős dolog,annyira nem vészes. Ha alvásban zavar,kikapcsolom a netet,ha videót akarok felvenni,akkor is kikapcsolom.Probléma megoldva... legalábbis nálam.
Remélem,nem lesz semmi más negatívum,nem szeretném lecserélni,nekem nagyon bejön
Üdv mindenkinek!!
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest