Új hozzászólás Aktív témák
-
0Balazs
csendes tag
Két telefonról tudom, hogy Wifi kapcsolatnál megbolondítja a routert. Valaki találkozott ilyennel? Gyengíti a többi eszköznél a térerőt.
-
0Balazs
csendes tag
válasz
qpakcovboy #151 üzenetére
Szia.
Nekem is nagyon nehezen talál műholdat. Sőt amikor van, akkor is iszonyat nagyon mellé mutat mint ahol vagyok. Az út mellett jelez kb 15-20 méterrel.
Elég szörnyű. Szerintem ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni, gondolom a beépített GPS vevő modul elég gyenge.
A ciripelésre meg szerintem az a magyarázat, hogy kapcsoló üzemű feszültségstabilizátor lehet a készülékben. Aki a fülével hallja a készülék hátuljánál annak valószínűleg kicsit lazábbak a tekerecsek és hangszóróként működnek. Videónál meg gondolom csak simán összeszedi a mikrofon a nagyfrekis zajt.
-
0Balazs
csendes tag
Az igen. Azt hiszem ezt iss fel lehet sorolni problémának akkor
Egyébként az én telefonom napos most. Eddig imádom. Tud valaki valami rootolás nélkül is működő boot manager félét? Vagy hogy hogy lehet teljesen kilőni néhány szolgáltatást? (PL lejátszás az eszközön, moxier pro,)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest