- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Valakinek érkezett már meg a miui 11?
Nekem a 8.11.15-ös frissítés óta nem érkezett semmi. -
lacko0123
tag
Sziasztok.
8.11.15 ota nem erkezett meg mindig frissites. Kinai dev romot hasznal valaki?
Vagy jon erre meg valaha frissites? 🤔 -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Nem találok semmi hírt a heti frissítéssel kapcsolatban, csak annyit tudok, hogy leállították. Nem lesz több? Az utolsó az 11.15-ös... -
lacko0123
tag
Sziasztok, bongeszot nezve beegett a felso sav a kijelzobe. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
lacko0123
tag
válasz
CsabaSteel #6776 üzenetére
Akkor csak nekem nem akarja. 😀
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Valakinek frissült már a messenger az új felületre?
Nekem még nem. 😀 -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Amióta fent van a miui10 azóta hiába próbálom felrakni a camera2api-t felrakom, kiírja, hogy successful, de nem működik... -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Felraktam a recoveryt a leírás alapján, a teló tárhelyet nem látja és ahogy újraindítom és újra belépnék a recoverybe, akkor a gyári jelenik meg... -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Miért ír 0 mb-t a tárolókra a recovery? -
lacko0123
tag
Sziasztok.
Valamiért az új frissítés miatt törlődött a twrp, ezért újra fel akartam rakni, de most nem indul a teló, ahogy indítanám csak fastboot szöveg jelenik meg. Mit tegyek?? -
lacko0123
tag
Felraktam az uj rendszert, viszont most a hdr+-os appok nem mukodnek. Ujra fel kell rakni a camera2api-t?
-
lacko0123
tag
-
lacko0123
tag
Sziasztok,
amióta felraktam a c2api-t, azóta ha küldök valakinek messengeren videót nincs hangja sokaknál. Mi lehet a probléma? -
lacko0123
tag
Sziasztok. Megkaptam az engedélyt a BL nyitáshoz. Igazából a camera2api miatt szeretném. Jelenleg MIUI Global Stabil rom van a telón. Melyik romot tegyem fel, hogy ki tudjam nyitni és magyar is legyen?
-
lacko0123
tag
Megkerestem pontosan a terméket és úgy van megnevezve, hogy Redmi 5 Plus/Redmi Note 5. Ugyanaz lenne a két készülék? A leírásban az van, hogy felhelyezés előtt próbáljam oda és ha nem jó írjak nekik...Így nézne ki...
-
lacko0123
tag
Sziasztok.
Rendeltem tok-shop.hu-rol üvegfóliát. Már ahogy bontottam ki Note 5 volt ráírva. Az illeszkedés gyötrelmes lenne. Belelógna az elölapi kamerába meg a közelség érzékelőbe. Pedig Redmi 5 Plusra rendeltem. Kérdésem az lenne, hogy mit tegyek? Egyszer már tokkal jártam úgy náluk, hogy a leírás szerint minden port szabad, aztán meg a hangszóró és mikrofon helyét ki kellett vágnom. De akkor írták, hogy küldjem vissza és visszautalják a tok árát, csak úgy már az dupla posta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest