- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
david_97
senior tag
Sziasztok. Kicsit offos a téma, de e között és az elephone s8 között vacilálok(ami amúgy drágább is mint ez) valaki el tudna igazítani hogy melyik lenne a jobb választás?!
-
david_97
senior tag
Sziasztok. Miuihun rom telepítéséhez mindenképp root és twrp kell? A dupla koppos lezárás miatt szeretném felrakni, mert a global stable-ben nem találok ilyet (szerintem nincs is) továbbá ha root és twrp megvan és felteszem a miuihun romot, arra mehet majd az a bizonyos kamera app amiről itt beszéltek? Az a camera api2 vagy mi.
-
david_97
senior tag
Igen, én is a widgetet használom most. De lg-ről tértem át, és kicsit hiányzik. A miuihun redmi 5 plus topikjában olvastam a futures között hogy duola koppos lezárás is van benne.
papi77 kezdő képernyőn hosszan nyomva tart, és ott widgetek, gyorskapcsolók, nekem rögtön az első sorban van[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
válasz kazsmerlaca #4604 üzenetére
Mert nem mindig lépek ki az adott alkalmazásból mikor lezárom a kijelzőt, és lg-nél ilyenkor értesítési sáv dupla kopp és kész is. Igazából csak egy kényelmi funkció nekem,és megszokás
-
david_97
senior tag
Van valami hír az oreo-ról? Hallottam hogy kiadtak egy dev romot, de azzal olyan gondok voltak hogy beégett a kijelző tőle. Vagy már csak miui 10-el fogunk új android verziót kapni?
[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
Hogyan tudom elő hívni a fejlesztői menüt? Az alapsav verzió nyomkodása nekem nem működik. Vagy hogyan tudnám beállítani azt hogy ne lője ki az appokat a ram-ból? 4gb és mindig van szabadon 1,8-2 gb,de az appokat mégis kilövi.
-
david_97
senior tag
Már megijjedtem
Nem vagyok egy nagy fotós, csak tesztelgettem kicsit én is. -
david_97
senior tag
Szóval, a fejlesztői menüben mit is kell állítani hogy több folyamatot tartson meg a memóriában? A memória optimalizálást levettem alacsonyra. Az megteszi?
-
david_97
senior tag
Srácok melyik a legjobb costum rom most? Lehetőleg legyen benne gesztus vezérlés, mert nagyon kézre áll már, meg a kamera mod sem lenne hátrány
-
david_97
senior tag
Srácok, hogy tudom bekapcsolni hogy a gyári időjárás a helyzetem nézze és úgy lokálisan frissítsen gps alapján? Az engedély meg van neki adva, de nem tudom hol kapcsoljam be. Töröltem adatokat, "első" indításkor csak városokat tudtam választani.
[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
Srácok olyan probléma lépett fel nálam, hogy az appokban késik a kép a hanghoz képest. YouTube, instagram, facebook... YouTube böngészőben minden klappol, appban késik. Legutolsó stable rom van rajta 9.5.9.0 NEGMIFA. Kb egy hete kezdte el. Próbáltam mobil netet, más wifit. Ugyanaz. Az appok késnek, a böngésző jó. Megoldás, ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
-
david_97
senior tag
Atmegyunk konteoba?
-
david_97
senior tag
válasz szilvaspet #5691 üzenetére
Nem tudok bl-t nyitni
-
david_97
senior tag
Srácok van már ota-n keresztül felrakható miui10?
-
david_97
senior tag
-
david_97
senior tag
Srácok, valakinek nincs egy letöltő linkje azt utolsó developer romhoz (akár régebbi is) ami még miui 9? Mert ha jól tudom stable-ra nem tehetem fel a developer 10-est egyből. Redmi 5 plus - os kéne
-
david_97
senior tag
válasz trebrona #5969 üzenetére
Utólag kiderült hogy van 8.4.24 ami a legutolsó. DE. Stable romon nem akarja a saját telepítő felrakni, mert kidob egy üzenetet a rom szkennelés után. Már nem emlékszem mi, de valami miui fórumot ír, meg hogy az utolsó developer romot szedjem le onnan
De ez az utolsó miui 9. Ilyenkor mi van? -
david_97
senior tag
Miui 10 global bet utolsó frissítés óta brutálisan halk az első hangszóróm(amin hallani amivel ugye telefonálok) alig hallom amit a masik fél mond. Hangerő maxon. Ez valami bug? Nem érte semilyen behatas a telót. Egyik napról a másikra lett ilyen.
-
david_97
senior tag
Én nem tudom, a hiba az én készülékemben van e, de nekem az ablak animációk lagolnak. Az összes. 4/64 a készülék.
-
david_97
senior tag
Más nem vette észre, hogy a gesztus vezérlés használatával lagolnának az ablak animációk? Ha gombokkal használom elég jó amúgy. Miui 10 beta van fent
-
david_97
senior tag
válasz kazsmerlaca #6494 üzenetére
Azért mert asszony redmi note 4-e meg sem röccen!
-
david_97
senior tag
Srácok, miui 10en hol tudom állítani hogy hány widget legyen a képernyőn? Tehát 4x3,4x4....stb...?!
[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
Azt magyarázza meg nekem valaki, hogy tesómnak ugyanolyan redmi 5 plus telóján ugyanaz az official miui 10 stable rom, és nekem gesztus vezérlés közben, bármiből lépek ki a "home gomb" mozdulattal, laggol az animáció. Neki meg sima minden mint a vaj... Ma már hard resetet is csináltam a telón, hát nem érte meg, mert nem segített.
-
david_97
senior tag
válasz szenesember #6659 üzenetére
Este még baszogattam kicsit. Arra nem jöttem rá hogy miért pont nekem és miért pont a home mozdulat laggol, de fejlesztői beállításokban bekapcsoltam a gpu leképzés kényszerítését, és most sokkal jobbnak tűnik. Egy próbát megérhet neked is.
-
david_97
senior tag
válasz kazsmerlaca #6663 üzenetére
Nem mindegy, nekem nem. Azért nem egy alcatelről beszélünk. A snapi 625 meg 4gb ram nekem ne lagoljon. És mint említettem a tesómé sima mint a vaj, asszony note 4-e is sima mint a vaj. Szerintem itt elbasztak valamit a gyártó soron pár 5 plus - nál, más ötletem már nincs.
Vagy szoftveresen valami nem oké. Például itt az én problémám amit fentebb írtam. Ha használok virtuális gombokat, ez teljesen megszűnik, nincs több lag. ÉRDEKES[ Szerkesztve ]
-
david_97
senior tag
válasz szenesember #6668 üzenetére
Amit csináltam még, hogy a gyorskártya laoot kikapcsoltam... Lehet az segített.! Nem tudom, de sokkal jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Formula-1
- Battlefield 2042
- Hálózatokról alaposan
- LEGO klub
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest