- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HartgeH3-2.8 #3259 üzenetére
Szerinted ott olcsó a bérlet?
-
Black_Raven
veterán
válasz
Tényleg jobban megéri Kínába küldeni szervizbe.
Én GLS futárral küldtem(1195ft)és 5nap múlva GLS futár hozta a Wayteqtől. De te küldd csak Kínába, az olcsóbb meg gyorsabb is.
-
keszo
őstag
válasz
Szia!
A 3-as METRO Ecseri úti megállója mitől a világ vége? Még ha valaki tömeg közlekedik is.
-
KFORboy
senior tag
válasz
Igazából nem túl gyanús, hogy gariztatnod kell a telót... Erre nem jó építeni, inkább csak biztonsági öv ha te lennél az az 1% aki benyel egy olyan példányt mit a sorszéli pingpong véletlen átengedett a végső teszten úgy, hogy nem ok, ebédszünet előtt 1 perccel...
Amúgy meg 14 napod van az elállásra, én is nem véletlen nyúztam perverz mód majd egy hétig elképzelhetettlen dolgokkal, így kikerülhető a wéjtek szarviz...
Ha most nem égetően szükséges a csere, akkor inkább várd meg a noteot !
Én is ezt tenném, pedig teljesen elégedett vagyok a r5p-al, de nekem nagyon kellett telefon, minden meghalt és falramásztam attól a krumplitól amit muszájból használtam.
Ellenben a frissebb, erősebb hardver időtállóbb, és téged tán a duplakamera is izgathat.A Xiaomi 1 év múlva ugyan olyan név lesz mint most a Huawei.
Samu, vagy Alma telefont se úgy veszel, hogy uuu garizni kell majd.
Bőven érzékelhető, hogy felnőtt a nagyokhoz minőségileg !Ezt több éves Samsung Flagship only felhasználás után mondom, és még csatolhatnám mellé a tv/házimozirendszer, audiofil, csakwellerforasztópáka és hasonló minőségbeli elvárásaim.
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Mert a belvárosban bármi jól megközelíthető, pl autóval, kisteherrel és jól lehet parkolni, meg ingyenesen is ugye? Nem mindenki jár bmvvel! (busz metró villamos) de végső soron azzal is megközelíthető. Máskülönben meg, ha olcsóbb és nekik jobban megéri, miért ne? Hülyék lennének drága plázában bérelni.
Kelzsoca: Bocs akkor rosszul tudtam, de mindegy is, a lényeg ugyanaz.
-
válasz
Miről beszélsz?
Elég sok Xiaomi készülék topikját követem, és nem jellemző a panasz a WayteQ-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy J3 2016 karcmentes kijelzővel
- Xiaomi 14 Ultra (16/512GB) Fekete, Független, Makulátlan Állapotban! 1év Garancia!
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest