-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Songoman
aktív tag
válasz
bodnar10261 #15407 üzenetére
RR Luis build
-
Songoman
aktív tag
A kolléga 2 hete használja, hibák nélkül. 😜
A két ujjas megoldást nem ismertem, ezért sosem sikerült. És ezért is kértem screenshotot. De UX szempontból elég gáz. Egy kézzel használom a telefont, a két ujjas megoldások így nem játszanak.
Resurrection Remix + AOSP Extendedet teszteltem. Kamera működik, felvesz. Nem a hozzáadottat használom, hanem a Google MOD cam-ot.
Napi szinten Android Autó + Waze, ahol tökéletes GPS volt. Az Indiai kollégák szerint VoLTE is működik, bár itthon egy-két kivételezett telekomos kivételével nem releváns. Az RR, AEX, MOKEE romok napi frissítésűek. -
Songoman
aktív tag
válasz
infectedmann #7126 üzenetére
Még nem volt akadás. A sebességgel pedig nincs probléma.
-
Songoman
aktív tag
válasz
infectedmann #7121 üzenetére
Egy konkrét példa. A MIUI-ban vaj azt látom, hogy x db emailem jött, ha lehúzom a notifikációs sávot, a pure android esetén ezt még szét lehet húzni, hogy minden egyes új üzenetet infóját mutassa.
-
Songoman
aktív tag
válasz
infectedmann #7121 üzenetére
Sokkal. :-)
Hozzá vagyok szólva a sima androidhoz. A MIUI nem esik kézre. Ugyanez igaz a segéd programokra is (naptár, galéria, fényképező).
-
Songoman
aktív tag
válasz
Lokarson #6747 üzenetére
A Redmi 5A 5 colos és fém a háta.
http://www.techradar.com/news/xiaomi-redmi-5a-official-images-specifications-and-price-leaked
-
Songoman
aktív tag
válasz
fradi81 #6565 üzenetére
Vagy veszel egy micro usb-s ZaZa remote-ot:
Ezzel megtanitod a telefont az STB infrataviranyitojara. Ahogy pl. en egy 15 eves YAMADA 5.1-es erositore, aminek a kodjai sehonnan nem voltak letolthetok:
Feltoltod a Zazaremote felhojebe, barmikor hozzaferhetsz, es innentol mar a beepitett IRda-val is tud hasznalni, nem kell a micro usb-s kutyu. Ha ujratelepited mindig le tudod tolteni a felhodbol.
-
Songoman
aktív tag
válasz
Bambuszpro #6131 üzenetére
Allat! Koszi! Mar hetek ota kerestem. A sima androidon eleg volt az aksi ikonra kattintani.
-
Songoman
aktív tag
válasz
Bambuszpro #6108 üzenetére
Az utolso screenshot melyik menupont alatt jon be?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest