-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Segítséget szeretnék kérni. Feleségem Redmi 4x-e az utóbbi kb. egy hétben azt csinálja, hogy nagyon gyorsan lemerül. van hogy pár órát, max egy délelőtött bír ki. Például ma reggel is fél7-kor levette a töltőről és egy óra elteltével már 89%-on volt. Az aksija mehetett tönkre egyik napról a másikra vagy valami lemeríti, mondjuk a gyerek is elnyomkodhatott valamit... Valaki járt már hasonlóan, vagy van ötlete, hogy mivel lehet a gond?
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
Helló Mindenki!
Érdeklődni szeretnék, hogy valaki tud-e olyan beállítást vagy applikációt, amivel lehetne a telefon érintő kijelzőjét video, youtube lejátszás közben zárol, hogy a gyerekek ne tudja elnyomni?
Köszönöm!!
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Segitseget szeretnek kerni, paromnak es nekem is 4X van, kb egy hete vetteuk eszre mindket telo eseten, hogy hivnak minket de nem csong ki a keszulek es egyszer csak jonnek a hivasertesito smsek. Mitol lehet az h mukodnek a telok van halozat(vodafone 4G) es megsem ernek el minket, illetve mi egymast sem sokszor. Mindket telo kb egy honapos ujonnan vasaroltak es globa verziok.
Masik idegesito problema, a gyari bongeszot hasznalva egyszercsak megall a bongeszo nem reagal semmire, majd kilepek fokepernyore es vissza es ezt kovetoen megy egy darabig ismet.
Koszonom Szepen!!
-
Gtaati
őstag
válasz
sbwolf #15283 üzenetére
Hello Köszi!
Szeretem a humort, de nem értem hogy miért egyszerűbb beírni ezt, tapasztalati tanács és segítség helyett. Google keresőt és a prohardver keresőjet is ismerem és tudom használni. Millió felé tok létezik, pont ezért kérdeztem itt, mert gondolom tobbeknek van huzamosabb idejű tapasztalata és ez alapján tudna ajanlani tokot.
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Valaki tudna ajánlani jó minőségű és jó védelmet nyújtó tokot? Egy fekete és egy arany- rose színű keszulekekhez kellene.
Köszönöm!
-
Gtaati
őstag
válasz
Black_Raven #15244 üzenetére
Hello!
Köszönöm így is jó ahogy írtad, de idő közben a régi telóról lementettem fileba és Bluetooth-n átküldtem és a 4X-el beolvastam és jó lett.
-
Gtaati
őstag
Hello Mindenki!
Páromnak és magamnak vettem egy egy 4x-t. A problémám az lenne, hogy az én keszulekem szépen látja a sim-n lévő számokat, de párom telefonja az nem, pedig a régi lg-ben látszódtak a névjegyek és mellette ott is voltak a SIM jele. Hogyan illetve hol lehet beállítani, hogy a készülék lássa a simen lévő számokat?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest