-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSlyTR
aktív tag
válasz Yellow73_a #508 üzenetére
Szerintem szamit, hogy ki milyen halozaton hasznalja. Ahogy olvasgattam par hsz-t a telekomosok orulhetnek, a vodasok beszivtak ezt.
-
SSlyTR
aktív tag
Sziasztok!
Mikor hazánkban megjelent a 4x, gondoltam ideje a redmi 2-t lecserélni erre. De akkor elég sok bug volt még benne. Valami olyan rémilik, hogy nem csörgött ki pl.
Érdekelne, hogy ezek a hibák már javítva lettek?
Vannak esetleg még ismert problémák a telefonnal? -
SSlyTR
aktív tag
Sziasztok!
Ma voltam MM-ben és meglestem milyen is élőben a 4X és az LG Q6. Azt kell mondjam a 4x jobban össze van rakva és minőségibb érzést kelt. Ami zavaró az a lekerekített kijelző. És ezért is írok.
Ki milyen fóliát használ a kijelzőn? Az opciókat bele lehetne tenni a 0. hsz-be.Keresgettem a hsz-ek között, de mintha nem lenne elég jó az üvegfólia?!? Miért? Mi a gond vele?
Valami folyékon nanótechnológiát javasolgat valaki. Hát elég rosszul hangzik
És még van a sima fólia. Olyanom volt a redmi 2-n, 1 hónap után nagyon karcos volt, meg nehéz feltenni buborék mentesen. Az 1 dolláros TG a redmi2-n pazarul működött, kb 2-2,5 méterről esés után csak a fólia tört össze, a kijelző ép maradt. És egy buborék se volt rajta. De a 4x-nek mégis lekerekített kijelzője van.
Kinek mi a tapasztalata? -
SSlyTR
aktív tag
Jól látom, hogy csak a 3+32GB verzióban van B20?
-
SSlyTR
aktív tag
Nem egy hatalmas probléma, de nem teljesen értem miért változtak vissza a szmáljlik ezekre az undormányokra. Nem sok találat volt itt a forumben. Lehet mást nem zavarnak, de engem nagyon
Szóval a fehér cenzurás képen a redmi2 telefonom screen-je szerepel, ahol ugyanaz a gboard billentyűzetet használom, mint az a 4x-en (fekete cenzurás kép) van. Csak a 4x-en másképpen néznek ki a szmájlik.
Hogy lehet beállítani, hogy olyan legyen mint a másikon? Nem igazán találok erre sehol semmi megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
válasz SenorGrande #17691 üzenetére
Akkor ott van a kutya elásva. 5.1.1 van a redmi2-n, először azzal is volt ilyen okádék szmáljli gondom, de valahogy kijavult, szerintem a gboarddal. De nem emlékszem pontosan. Multirom7.5.25 van rajta (azt hiszem a többin volt valami gps hiba, ezzel minden ok volt )
Másik téma: Messenger chat heads se megy, pedig a permission-nél be van állítva a popup cucc. Valami tipp?
-
SSlyTR
aktív tag
válasz orso0355 #17720 üzenetére
"Ha meg olyan tokkal használja, ami az elejét is védi, akár fólia se kell rá, mert akkor mi karcolná?"
Eleg sok minden, a kicsiny vilagunkban eleg sok a pont sik felulet. Ha taskaba teszed, vagy eppen a nadrag zseb feletti kis fem diszgomb, ha leejted egy kavicsos parkoloban, stb
Viszont erdekelne, hogy maradt-e valakinek kinabol rendelt TG/folia, amit mar nem rak fel. Megvennem tole ertelmes aron
Kicsit durvanak tartom, hogy itt egy ertelmesebb TG 2500-3000 forint, kinabol meg 3-400. Bar mult heten megrendeltem, nem hiszem, hogy itt lesz egyhamar.Haverom 4x-ere vett itthon foliat vagy TG-t, fel is raktak neki, 3000be fajt. Mikor en nezegettem mondom neki, nem is erre a telora valo
-
SSlyTR
aktív tag
válasz fuwiradis #28108 üzenetére
Azért van különbség, és érdemes venni egy minőségi darabot, mind töltőből és kábelből is. Ha nincs szerencséd és túlmelegszik elolvadhat, tűzet is okozhat vagy csak ráolvadhat valamire. Pár száz forint miatt nem érdemes tönkretenni bármit is (éjjeliszekrény, iróasztal, fal stb.) De jobb esetben nem okoz kárt, csak lassan tölt, 5-6-700mA-rel, amivel a 4X olyan 6-8 óra alatt töltődik fel 0-ról 100%-ra Ebbe a töltési időbe bizony a kábel minősége is beleszól. Én inkább gyári kábeleket használok, azok tudják, amit kell.
-
SSlyTR
aktív tag
válasz fuwiradis #28118 üzenetére
En valami ilyet vennek itthon:
https://kabel-csatlakozo.arukereso.hu/samsung/ecb-du4ebe-p398724209/#
vagy ha kulfoldrol akkor:
https://www.banggood.com/BlitzWolf-Ampcore-Turbo-MC8-Braided-Durable-Micro-USB-Charging-Data-Cable-p-1187435.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN -
SSlyTR
aktív tag
igazából attól függ, hogy mennyi pénzt szánsz rá. A 4x-et használtan megkapod 20-30 ezer között és kortársként még a LG Q7 Dual jöhet szóba, de az picivel nagyobb. Illetve Nokia 3.1 is, bár az sem acélos.
2019ben már ilyen kicsi telefonok sajnos nincsenek. Nekem is az lenne a tuti, ha ekkora méretbe akkora kijelzőt beletennének amekkorát csak tudnak, abba beépülne az ujjlenyomat olvasó, így hátul maradna még hely 2-3 kamerának.
Van 1 ilyen idei telefon, de nem olcsón. A Samsung S10e kb 4x méretű, de 150ezerbe kerül.
Viszont az egy kézzel kezelhetőség feltétele, hogy ne legyen széles, és ha 7 cm-nél keskenyebb, akkor jó lehet. Persze ez kézméret függő is. És itt kialakítás is sokat számít, de pár mm is sokat változtathat a fogáson. És persze még tokot is tennénk rá.
De van még pár modell, ami bár magas nem olyan széles: Samsung S9, Samsung A10e, Samsung A20e, Samsung A40, Xiaomi MI9 se, Xiaomi Mi A3
Ezeket a telefonokat még most is meg lehet venni boltban garanciával. Áruk különböző és a tudásuk is.[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
válasz ubyegon2 #28223 üzenetére
Miert neked milyen szinu ssd-d van? Valakinek ez szamit. leveszem a gepem ajlat, megkuzdok 8 csavarra, akkor ne mar valami fekete vacak fogadjon. Legyen szep kek vagy zold, hogy ugy erezzem megerte a befektetett munkat
Gondolom kulso merevlemez volt ez a dolog. De az megjobban osszezavar, mert 15 millio fele kulso merevlemez haz van. Abol se lehet valasztaniVan par dolog, aminel van ertelme a jo kulcsinnak, mert sokat latjuk vagy nap mint nap erintkezunk vele. Pl egy nem mindennapi, csicsas, kenyelmes eger. Vagy nem unalmas noti. Esetleg egy kocsi muszerfala. Meg ide lehet venni a telefont is ha nem teszunk ra tokot. En nagyon adom, hogy a csajoknak csajos dolgaik legyenek, tudjak kifejezni a szemelyiseguket. Ne ugyanazok a pasis dolgaik legyenek mint mindenkinek. De az ssd-nel pont nem nem ertem
[ Szerkesztve ]
-
SSlyTR
aktív tag
válasz Bogyó bá' #28365 üzenetére
Csak azert kerdezem, mert kb mindenhol a kicsi akksit hozzak ki gyengesegnek, pedig volt teszt, ahol eleg jol helytallt. Altalaban 3-4 oras kepernyoidot hoztak ki, ebben a tesztben meg 10,5 oran at birta, a nagyobb akksis mi9 fel oraval ment jobbat.
Valahogy olyan erzesem van, hogy 4 ora youtube utan a 4x ki is kapcsolna.
Az altalad leirt jelenseget neha nekem is produkalja a 4x, van hogy egy este alatt merul 3-4%-ot, valamikor meg 15-20%ot is. Pedig ugyanugy kikapcsolok mindent rajta, leallitok minden appot. -
SSlyTR
aktív tag
válasz snyper990 #28415 üzenetére
Nekem anno a redmi2 valamelyik valtozatan doglott ki a gps. De valami update miatt volt. Miutan visszatettem a frissites elotti rendszert jo lett. Ezzel megprobalkozhatnal.
Nalam az volt a tunet, hogy gmaps navigalas kozben nem tudta hasznalni a gps-t. (waze es semmi massal se mukodott) De ha csak a tervezes reszenel voltam (nem nyomtam ra a navigalas inditasra), akkor tokeletesen mutatta, hogy hol vagyok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest