Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
fuwiradis
aktív tag
válasz
orso0355
üzenetére
eloszor is. koszi a tapasztalati ajanlast.
masreszt hogy miert kerdezek ilyeneket:
a redmi4x a valaha volt masodik okostelefonom. nem jellemzo, hogy csak ugy eldobalom a telokat, es ami az elodjehez kepest, amit anno hasznaltam, maximum pozitiv, az az uzemido. ugyanazzal a hasznalati szokasokkal bizony boven egy napot birtam nyuzni, mire ujra toltore kellett tennem, mert mar kritikus volt a toltottseg (mondjuk < 10% alatti kijelzett ertek).
viszont manapsag mar nem is olyan egyszeru az akku csere, mint eleinte (pl. az elso okostelom idejeben is) volt. ezert kerdezek olyat, hogy milyen kabelt, milyen toltot ajanlotok, mert a 4x (meg egyaltan semmilyen mas eszkoz) akku karakteriszikajaval kapcsolatban, hogy mit szeret, mit nem;
nem vagyok tisztaban.
az uzemido ugyanigy fontos a bluetooth headsetem eseteben is (ez meg egy sony), es egyebkent ennek is biztosan meglennenek azok a dolgai, amiket jobban szeret, ha az ember maximalizalni szeretne az akksi elettartamat. persze konkretumot ez ugyben nem mondtam, de megiscsak megkerdeztem.
koszi meg egyszer.
azt hiszem ebbol a blitzwolf kabelbol rendelek is vagy kettot, meg mondjuk ket szinten blitwolf fali dugaszt hozzajuk, talan nagy gond nem lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kuponkunyeráló
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Elden Ring PS5 játék
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő